Setari Cookie-uri

Emilian și Theo Rose lansează HIT-ul verii, De 3 zile nu am somn

Colaborarea dintre cei 2 artiști a apărut natural, amândoi iubind distracția și voia bună. Refrenul piesei a fost filmat și uploadat de către Emilian pe TikTok, sunetul înregistrând peste 25.000 de video-uri create.  

comunicat de presa: “Piesa s-a născut în locul meu preferat, mansarda de acasă. Într-o seară mi-am turnat un pahar de vin și după câteva minute am început sa scriu. Nu m-am mai îndrăgostit de ceva timp, așa că mi-am imaginat cum ar fi să se întâmple.

M-am lăsat inspirat, iar în 30 de minute refrenul a fost gata. Energia pe care am simtit-o când ascultam refrenul era ceva ce nu puteam sa descriu. Peste câteva zile o aveam in cap NON-STOP! Este o melodie simplă cu mesaj foarte clar care îți dă o energie aparte si te face sa o cânți! Ba mai mult, ti-o iau picioarele din loc, nu prea poți sa stai jos dacă o auzi.” afirmă Emilian.

“Am primit într-o zi un tag pe Tiktok. Emilian a postat refrenul piesei ”De 3 zile nu am somn” și a știut din prima că vrea ca eu să fiu vocea feminină cu care urma să împartă piesa asta. Cred că e o colaborare așteptată și care promite mult. Suntem doi artiști tineri care și-au unit vocile și împrăștie trairi în jurul lor. Generația nouă începe să prinda contur.
E genul de piesă care își are locul oriunde. Recunosc că eu am ascultat-o cel mai mult în mașină, dar asta pentru că în mașina petrec cea mai mare parte din timp. Abia aștept, în schimb, să o cânt la concerte împreună cu oamenii.” afirmă Theo Rose.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 August 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.