Setari Cookie-uri

Cătălina Solomac lansează piesa În lumea ta

La doar 12 ani, adorabila fată cu ochi de jad, Cătălina Solomac, fostă concurentă Next Star, lansează o piesă simpatică, intitulată „În lumea ta”, însoțită și de un clip muzical plin de culoare.

comunicat de presa: Piesa pop a fost scrisă și compusă de Cristina Coșciug aka Tinna Gi, iar de producție s-a ocupat Călin Bogdan.

Veselă și cu un mesaj motivațional, piesa vorbește despre cum trebuie să credem în visurile și puterile noastre până la capăt: „Învingi orice încercare,/ Tu trebuie să crezi în lumea ta (...) Și orice s-ar întâmpla,/ Să crezi în lumea ta”.

Videoclipul a fost regizat de Dumitru Balțatu, produs de Tinna Gi și l-a avut drept D.O.P pe Genadie Stoianov. În clip-ul muzical însorit, Cătălina se află în prim plan, alături de mai mulți copii, care se distrează și dansează pe ritmurile catchy ale acestei piese. De-a lungul clip-ului, Cătălina schimbă mai multe outfit-uri, fiind surprinsă în mai multe ipostaze pline de energie și veselie, care transmit starea de bine a zilelor de vară petrecute afară cu prietenii.

Citește și:

La numai 12 ani, Cătălina Solomac, din Republica Moldova, a luat lumea cu asalt când a interpretat piesa „Bang Bang” la audițiile Next Star ale sezonului zece. Aceasta nu a impresionat doar prin frumusețea sa, ci și prin abilitățile vocale și prezența scenică. Cătălina are deja un număr impresionat de urmăritori pe rețelele de socializare (13,400 de urmăritori pe Instagram) și este cu siguranță un star pop în devenire.

Vizionare placuta


Kudika
27 August 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.