Setari Cookie-uri

Andreea Antonescu lansează Ai greșit fata, băiatule

Andreea Antonescu lansează „Ai greșit fata, băiatule”, o piesă pentru cei care au învățat lecția trădării într-o relație de iubire, însă au găsit în ei puterea de a se ridica și de a-și continua drumul.

comunicat de presa: „Ai greșit fata, băiatule”, compusă de către Ionuț Bacula (Papu) și Vlad Manolache, este un îndemn pentru toți cei care aleg să nu mai alerge spre o iubire fără speranță și acceptă că este timpul să renunțe la trecut și să privească spre viitor.

"«Ai greșit fata, băiatule» este lecția mea și a multora. O lecție în care iubirea nu mai reprezintă esența unei relații de cuplu, ci sentimentele toxice de dependență față de un partener cu care nu rezonăm la nivel de integritate și curățenie a sufletului. Single-ul este despre a descoperi în acest context forța interioară de a merge mai departe", ne spune Andreea.

După fenomenul André, Andreea Antonescu a continuat cariera solo și a lansat trei albume și multe single-uri care au devenit hituri. Printre acestea, cele mai ascultate au fost „Prea Târziu”, dar și single-ul „Când dansăm/When we dance”, nominalizat la Premiile MTV România la categoria „Best Pop”. În anul 2005 lansează hit-ul „Îmi văd de viața mea” alături de Marijuana și Connect-R.
Proiectele au continuat pentru artistă și în anul 2017 și lansează single-urile „Amanta fidelă”, „Când vine noaptea” și „Iubirea pe Acte”. Anul 2019 aduce în prim plan un proiect drag atât artistei, cât și fanilor. După 17 ani, Andreea Antonescu și Andreea Bălan anunță oficial că trupa André se reunește, iar pe data de 9 iulie 2019 lansează single-ul „Reset la inimă” în cadrul unui eveniment privat din București. Au urmat apoi piese precum „Te cert cu vin” în care artista își dezvăluie latura de femeie îndrăgostită, dar și un nou single André, „Nostalgii”.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Septembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.