Setari Cookie-uri

DJ SNAKE FACE ECHIPĂ CU OZUNA, MEGAN THEE STALLION, & LISA DIN TRUPA BLACKPINK PENTRU NOUL SINGLE & VIDEOCLIP 'SG'

Producătorul multi-platinat DJ Snake dezvăluie noul single, intitulat „SG” feat. Ozuna, Megan Thee Stallion, și Lisa of BLACKPINK disponibil via Interscope Records.

comunicat de presa: Piesa unește artiști de pre trei continente diferite și patru țări cu vedeta latină, cu origini din Puerto Rico și Republica Dominicană Ozuna, artista câștigătoare a premiilor GRAMMY®, Megan Thee Stallion, zeița tailandeză a K-pop-ului, Lisa, și inovatorul cu origini din Franța și Algeria, DJ Snake împreună pentru o piesă pentru tot mapamondul. În plus, track-ul vine însoțit de un videoclip blockbuster regizat de colaboratul frecvent al lui DJ Snake, Colin Tilley [Justin Bieber, Halsey, J Balvin, Post Malone]. Perechea a lucrat împreună pentru o multitudine de videoclipuri de-a lungul carierelor lor prolifice, toate adunând la un loc peste 3 miliarde de vizualizări, cifrele fiind într-o continuă creștere.

Producția neimitabilă a lui Snake dă putere piesei în timp ce aceasta îmbină perfect energia ringului de dans cu ritmuri reggaeton și trap latino. Megan încinge spiritele cu discursul ei muzical puternic, în timp ce partea lui Ozuna transmite o carismă incontestabilă. Între timp, Lisa, care este în prezent pe val după lansarea albumului său de debut mult anticipat „LALISA” în septembrie, oferă un cameo de neuitat pe cont propriu. Videoclipul muzical surprinde cele patru superstaruri în Miami sub palmieri, pe un yacht, în club și la piscină.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Octombrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.