Patrizia Paglieri, deranjată de atitudinea familiei Natanticu

Patrizia Paglieri și fiul ei, Franci au încheiat prima etapă din Georgia într-o notă negativă. Echipa a avut un parcurs dificil, presărat pe alocuri cu obstacole. Pe lângă misiunea primită de la Irina care nu a fost deloc una ușoară, Patrizia și fiul ei s-au confruntat pe parcurs cu strategiile colegilor. Mai exact, Cosmin și sotia lui, Eliza s-au folosit de una dintre stategiile lor pentru a încetini evoluția Patriziei. Familia Natanticu a ales să ascundă costumele pe care trebuiau să le găsească Franci și mama lui și au decis să nu spună nimic la careu.

Cine i-a dat de gol pe Cosmin și Eliza?

Irina nu a trecut cu vederea mișcarea echipei Natanticu și a ales să le atragă atenția, fără să dea nume însă. În cea de-a doua etapă din Georgia care a culminat cu imunitatea Adrianei și a Mariei, la careu, Patrizia nu s-a mai putut abține și le-a bătut obrazul adversarilor ei.

”Primul costum pe care l-am găsit, l-am acoperit cu niște haine în ladă. Al doilea costum, care s-a dovedit a fi al Patriziei, Lizi l-a luat și l-a aruncat mai în spate, dar o parte din el a căzut în spatele unei cutii. Noi nu am făcut-o din răutate.”, a spus Cosmin Natanticu în emisiune.

Celelalte echipe nu au fost deloc încantate de gesturile familiei Natanticu, mai ales după ce Patrizia și-a arătat dezgustul față de ei.

”Mă așteptam ca unii dintre colegii noștri să aibă mai multe moralitate. Acum mi-ar fi plăcut să joc o amuletă cu familia Natanticu și să piardă.”, a spus Patrizia.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: