Setari Cookie-uri

7 Semne că, în sfârșit, ești în relația în care meriți să fii

Iată semnele care dovedesc că ești în sfarșit în relația în care meriți să fii: 

Nu este ușor să găsești o relație în care să fii fericit 100% din timp. Relațiile vin cu partea lor de compromisuri, negocieri, argumente și frustrări. Cu toate acestea, atunci când sentimentul de confort și liniște este mai puternic decât celelalte emoții, știi că în sfârșit ai găsit relația pe care o meriți.

Iată semnele care dovedesc că ești în sfarșit în relația în care meriți să fii:

1. Lucrurile care contează pentru tine vor conta și pentru el

Nu trebuie să aveți aceleași pasiuni, hobby-uri și interese, însă atunci când ești într-o relație pe care o meriți, lucrurile care contează pentru tine vor conta și pentru partenerul tău. Dacă pentru tine este important ca weekendurile să fie petrecute în afara locuinței, iar el este un suflet care iubește să stea în casă, va face un compromis și va ieși cu tine. Nu tot timpul, dar o va face destul de des.

Citește și:

2. Te simți auzită

El își face timp întotdeauna să te asculte; mai mult, își amintește de mici detalii, unele chiar banale, însă importante cu privire la viața ta. De asemenea, își amintește de lucruri cruciale, fericire sau stresante din trecutul tău. Vrea și face tot posibilul să te cunoască.

3. Poți vorbi deschis despre problemele pe care le aveți

Toate relațiile vin cu provocări și momente mai puțin frumoase și este esențial să vorbim despre ele. Nu îți este frică să îi spui ce ai pe suflet pentru că știi că nu se va supăra; din contră, va asculta cu atenție și se va implica alături de tine astfel încât să rezolvați situația în care vă aflați.

4. Nu ai nevoie de planuri pentru a te simți bine cu el

Începutul relațiilor este unul cu adevărat frumos: faceți tot felul de lucruri împreună, activități interesante, mergeți peste tot, petreceți cât mai mult timp căutând moduri de distracție. Însă acum ești mulțumită să stai acasă cu el fără să faceți mare lucru. Te simți confortabil în preajma lui și simți că se instalează liniștea în viața ta.

Citește și:

5. Își ține promisiunile

Întotdeauna reușește să își țină promisiunile pe care ți le face - ceea ce înseamnă că îi pasă de tine și că vrea să te facă fericită.

6. Nu caută scuze și nici nu te învinovățește

Când ești aproape de cineva, este ușor să elimini frustrările asupra lui. Dacă ești într-o relație adevărată, matură, sinceră, atunci cu siguranță el nu va găsi scuze proaste și nici nu te va învinovăți că lucrurile nu merg bine în viața lui.

7. Ești o prioritate pentru el

Ai nevoie de timp și practică pentru a face pe cineva o parte egală și importantă în viața ta. Când ești într-o relație cu adevărat frumoasă, știi că devii prioritatea lui așa cum și el a devenit prioritatea ta. Când cineva este important pentru tine, trebuie să știi că îl faci o prioritate nu prin cuvinte, ci prin acțiuni.

Citește și:

foto main unsplash

Vizionare placuta


Kudika
24 Noiembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.