Setari Cookie-uri

12 Decembrie, zi vindecatoare. Portalul 12/12 curata karma negativa si reinnoieste suflete. Este timpul pentru un nou inceput 

12 Decembrie este considerata o poarta energetica prin care trec undele intense de energie cu o vibratie superioara. In aceasta zi speciala, imbratisam vibratiile superioare care ajuta la vindecare, la iertare, la schimbare. 

Purificarea spirituala este calea prin care ne putem trezi sinele superior. Reinnoirile sunt oportunitatile pe care Universul ni le trimite in cale pentru a ne ajuta sa ne angajam in acest proces de renuntat la trecut si mers catre viitor.

Oamenii sunt fiinte energetice ce vibreaza la anumite frecvente. Aceste frecvente au o gama care depinde foarte mult de starea noastra emotionala. In mod similar, pamantul vibreaza si el la o gama de frecvente care reflecta propria sa stare de iluminare.

12 Decembrie este considerata o poarta energetica prin care trec undele intense de energie cu o vibratie superioara. In aceasta zi speciala, imbratisam vibratiile superioare care ajuta la vindecare, la iertare, la schimbare.

12.12, zi strans legata de renastere

Ziua de 12 decembrie este asociata atat cu renasterea, cat si cu introspectia. Acum avem ocazia sa ne deschidem sufletele si sa acceptam energia divina pe care Universul o transmite catre noi. Pentru a face asta, trebuie sa invatam sa curatam orice urma de negativitate si sa crestem vibratiile din jurul nostru pentru ca acestea sa se potriveasca cu vibratiile pamantului.

Citește și:

Este momentul sa renuntam la tiparele din trecut, la tot ce nu ne mai este de folos, la gandurile care nu ne permit sa crestem, sa ne dezvoltam, sa invatam si la relatiile care ne tin in spate. Trebuie sa facem aceste lucruri cu dorinta sincera din inima noastra de a ne conecta la Univers si de a deveni unul cu divinitatea.

Sfatul Universului pentru noi:

Acesta este momentul sa lucram la vibratiile inimii noastre. Sa ne eliberam de judecata, de rani, de insulte, de frici, de indoieli si de orice negativitate. Sa permitem vibratiilor mai inalte de iubire, bunatate si compasiune sa ne umple inimile si sufletele.

Renasterea inseamna ca trebuie sa ne confruntam cu acele parti din noi care inca nu se transforma. Poate ca reinnoirea acestora nu este tocmai evidenta initial; din contra, pentru multi se va simti destul de infortabil intregul moment. Insa este important sa o facem pentru a ne deschide drumurile, a ne bucura de oportunitatile frumoase si a ne trai viata.

Citește și:

Renasterea inseamna adesea sa revedem ranile vechi din nou si din nou si sa incercam sa le vindecam cu rabdare. Sa avem incredere in acest proces pentru ca este singurul care ne ajuta sa ajungem la sinele superiori. Sa nu cedam fricilor, temerilor sau furiei. Sa gasim puterea de a merge mai departe. Sa ne curatam campul energetic si sa eliminam toata negativitatea din jurul nostru.

Este momentul sa lasam ca energia zilei de 12.12 sa ne curete de vibratiile scazute si sa ne vindece inimile. Sa invatam sa ne exprimam recunostinta fata de Univers. Sa continuam pe acest drum cu zambetul pe buze si entuziasm. Sa fim fericiti in acest moment. Sa eliminam din jurul nostru toate acele energii stagnante si modele vechi. Sa primim cu bratele deschise energiile superioare si sa ne transformam.

foto main artshock, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
8 Decembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.