Setari Cookie-uri

17 ianuarie. Prima Luna Plină din 2022 vine pentru a vindeca și reînnoi toate sufletele cu putere divină

Luna plină activează tot trecutul emoțional, toate gândurile neprocesate și toate sentimentele ascunse adânc ce provoacă stagnare și stres și nu ne permit să ne vindecăm cu adevărat. Avem ocazia să închidem capitole dureroase și să ne concentrăm asupra vieții noastre prezente. Acesta este un nou început. Aceasta este o nouă oportunitate de a fi fericiți cu adevărat. Aceasta este prima pagină din noul capitol al vieții noastre.

Universul ne hrănește cu energie divină corpul, mintea și sufletul.

Pregătiți-va sufletele pentru un moment magic. Pe cerul rece, de iarnă, va răsări o Lună Plină încărcată de energie divină. Aceasta va fi prima luna plină a anului 2022 și va străluci mai puternic ca oricând pentru a vindeca și reînnoi toate sufletele.

Luna Plină din ianuarie va aduce cu ea o energie incredibilă, ajutându-ne pe noi să găsim o nouă cale de echilibrare între corp, emoții și minte. Cunoscută și sub denumirea de "Luna Lupului" Luna Plină în Rac reprezintă o luptă între lumină și întuneric, luptă din care lumina iese câștigătoare. Universul ne spune să ne așteptăm la o schimbare emoțională care va duce la o perioadă de auto-reflecție profundă și îngrijire a sufletului.

Citește și:

Racul este o zodie incredibilă, foarte sensibilă, cu multă iubire de oferit, cu visuri mari și idealuri uriașe. În general, nativii din acest semn zodiacal sunt oameni foarte receptivi la emoțiile celorlalți și au darul să strângă în jurul lor si să ajute oamenii care au nevoie de vindecare.

luna plina in capricorn foto Romolo Tavani, Shutterstock

Cuvinte cheie pentru această perioadă: încăpățânare, maturitate, dezvoltare personală, pasiune, iubire

Luna Plină vine cu înțelepciune

reprezintă o perioadă de iluminare și un punct culminant al energiei lunii care oferă mai multă claritate și înțelepciune. Luna activează tot trecutul emoțional, toate gândurile neprocesate și toate sentimentele ascunse adânc ce provoacă stagnare și stres și nu ne permit să ne vindecăm cu adevărat. Universul ne oferă posibilitatea de a rupe acest ciclu dificil în care suntem, de a ieși din rutina suferinței, de a scăpa de anxietate, furie și frică și de a ne îndepărta definitiv de trecut. Avem ocazia să închidem capitole dureroase și să ne concentrăm asupra vieții noastre prezente. Acesta este un nou început. Aceasta este o nouă oportunitate de a fi fericiți cu adevărat. Aceasta este prima pagină din noul capitol al vieții noastre.

Citește și:

Sfatul Universului pentru noi:

Universul ne sfătuiește să ne așteptăm la o schimbare emoțională care să ne determine să avem o perioadă de auto-reflecție profundă și îngrijire de sine. Ne dăm seama ce contează cu adevărat. Ne punem pe primul loc și încercăm să ne eliberăm de tot ce a fost dificil pentru a ne permite să mergem mai departe și să vedem luminița de la capătul tunelului. Avem șansă la un nou început, ar fi bine să profităm de această perioada pentru a schimba ceva și a ne transforma viața.

Energia Universului va declanșa modele emoționale adânc înrădăcinate, drame relaționale sau alte sentimente intense. Important este să le acceptăm și să lucrăm cu ele. Această perioadă este un moment ideal pentru a permite sufletului nostru să se elibereze de durere, inimii să se vindece și minții să se distanțeze de tot ce a fost.

Citește și:

Indiferent de bătălia cu care ne confruntăm, trebuie să fim puternici. Și asta va trece. Să nu uităm că după fiecare furtună răsare întotdeauna Soarele. Așadar, să ne hrănim sufletele cu energia divină în această perioadă magică a Lunii Pline.

foto main Alexandr Belous, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
13 Ianuarie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.