Setari Cookie-uri

Horoscop pentru suflet: Mantra zodiei tale pentru săptămâna 28 februarie - 6 martie

Horoscop săptămânal. Descoperă care este mantra de care ai nevoie în următoarea săptămână.

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune care este mantra de care sufletul tău are nevoie în următoarea săptămână:

Horoscop Berbec

Mantra ta pentru această săptămână este: Eu sunt singură care știe ce se întâmplă în sufletul meu. Aleg să am grijă de mine și să mă las condusă de intuiție în deciziile importante. Nu mai permit nimănui să preia frâiele vieții mele.

Horoscop Taur

Mantra ta pentru această săptămână este: Este momentul să nu mai fug de provocările vieții. Le accept și merg mai departe pe drumul meu. Universul știe cel mai bine ce lupte trebuie să duc pentru a deveni și mai puternică.

Horoscop Gemeni

Mantra ta pentru această săptămână este: Viața mea este una minunată. Aleg să văd lucrurile frumoase și să o accept cu tot ce este ea.

Citește și:

Horoscop Rac

Mantra ta pentru această săptămână este: Învăț să prețuiesc mai mult timpul și să nu îl mai las să treacă pe lângă mine. Învăț să mă bucur de lucrurile mărunte și să fac ce îmi place. Învăț să fiu fericită cu adevărat.

Horoscop Leu

Mantra ta pentru această săptămână este: Nu mă mai întorc acolo unde doare. Trecutul nu mai are nicio putere asupra momentului prezent. Merg mai departe cu viața mea.

Horoscop Fecioară

Mantra ta pentru această săptămână este: Nu mai lupt cu destinul meu. Fac un pas în spate și permit întâmplărilor să își urmeze propriul curs. Eu doar încerc să mă adaptez la ele.

Horoscop Balanță

Mantra ta pentru această săptămână este: Toate lucrurile care contează cu adevărat, frumusețe, iubirea, creativitate, bucuria, pacea interioară - răsar din afara minții.

Citește și:

Horoscop Scorpion

Mantra ta pentru această săptămână este: Rămân aproape de cei care contează cu adevărat pentru mine. Nu pentru că este convenabil, ci pentru că merită efortul de a îi iubi.

Horoscop Săgetător

Mantra ta pentru această săptămână este: Preiau controlul asupra vieții mele. Oricât de dificil ar fi, aleg să acționez în ciuda fricilor, să merg mai departe, să lupt în fața obstacolelor și să nu renunț până când nu ajung acolo unde îmi doresc.

Horoscop Capricorn

Mantra ta pentru această săptămână este: Folosesc durerea, frustrarea și teama pentru a mă motiva mai degrabă decât să mă enervez. Eu dețin controlul asupra modului în care privesc viața. Sunt puternică.

Horoscop Vărsător

Mantra ta pentru această săptămână este: Ceea ce îmi spun în fiecare zi, oră, minut, secundă afectează în mod direct ce și cum gândesc și simt despre mine însămi. Astăzi aleg să îmi spun despre fericire.

Citește și:

Horoscop Pești

Mantra ta pentru această săptămână este: Am încredere în Dumnezeu că poate drumul meu nu este perfect, dar este exact de ce am nevoie ca să cresc.

foto main Ironika, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
24 Februarie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.