Setari Cookie-uri

4 Adevăruri de care le uităm în vremurile grele (și care ar face o diferență incredibilă dacă ne-am aminti de ele)

Adevărul nu încetează să existe nici măcar atunci când este uitat. 

Știi cum uneori citești sau auzi un lucru de zeci (poate chiar sute) de ori, în moduri diferite înainte că, în sfârșit, să îl accepți în viața ta și să îi acorzi importanța necesară? Micile adevăruri enumerate mai jos sunt astfel de "lucruri" care fac parte din această categorie - lecții de viață atemporale de care mulți dintre noi ne lovim de nenumărate ori de-a lungul vieții, însă le uităm din diverse motive și nu ne dăm seama cât sunt de importante.

Care sunt aceste adevăruri pe care le uităm în vremurile grele? Le găsiți mai jos:

1. Momentele dificile sunt trecătoare. Nu durează o veșnicie

Vremurile grele sunt ca furtunile puternice care zboară totul în jur. Ca un uragan care ia pe sus tot. Vestea bună, însă, este că acesta nu durează la nesfârșit. Furtunile dor incredibil de tare, însă ele sunt trecătoare.

Citește și:

Spune-ți asta de fiecare dată când treci printr-un moment dificil: "Nu va dura o viață. Această situație este trecătoare așa cum totul este trecător în viață. Am răbdare și, între timp, caut putere în sufletul meu de a merge mai departe."

2. Totul se schimbă în viață. Nimic nu durează o veșnicie

Amintește-ți că, oricât de frumoasă sau de dificilă este o situație acum, aceasta se va schimba. Viața este despre schimbări - acesta este singurul lucru pe care să îl știi și pe care trebuie să îl accepți. Ancorează-te în prezent, respiră profund și spune-ți că ești acolo unde trebuie să fii chiar acum. Există un timp și un loc pentru orice și fiecare pas greu pe care îl faci este necesar pentru creșterea ta.

Continuă să faci tot ce poți și nu lupta impotriva destinului. Nu încerca să deschizi uși ce nu îți sunt destinate ție. Nu forța să trăiești o viață care nu este a ta. Toate la timpul lor - să nu uiți niciodată asta.

Citește și:

3. Răbdarea face minuni

Ai răbdare cu tot ce rămâne nerezolvat în mintea și în inima ta. Răbdarea nu înseamnă așteptare, ci capacitatea de a păstra o atitudine bună în timp ce muncești din greu pentru a rămâne pe drumul tău în viață și pentru a fi în continuare legată de intuiția și valorile tale.

Aceasta este viața pe care o trăiești și ea este guvernată de alegerile tale. Fă în așa fel încât acțiunile tale să vorbească mai puternic decât cuvintele tale. Fă în așa fel încât alegerile tale zilnice să fie mai puternice decât buzele tale. Fă în așa fel încât sentimentul tău interior de satisfacție să fie zgomotul fericirii.

4. De multe ori în viață nu știm încotro mergem

Citește și:

Nimeni nu îți poate prezice viitorul. Nu ai de unde să știi cum va fi viața ta nici peste 10 ani, nici peste un an, nici peste o lună, nici peste o săptămână. De fapt, nu ai de unde să șiți nici măcar cum va fi viața ta mâine. Acceptă acest sentiment de libertate, de a nu cunoaște drumul pe care mergi și antrenează-te să te iubești și să apreciezi această senzație de libertate. Pentru că doar atunci când vei avea sufletul liber, fără niciun drum clar, îți vei forța aripile să se deschidă complet și să zboare mai sus ca niciodată.

Poate că nu știi unde mergi, însă știi că atâta timp cât aripile tale sunt desfăcute, vântul schimbării te va duce tot înainte.

foto main Nejron Photo, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
29 Martie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.