Setari Cookie-uri

Horoscop pentru suflet: Mantra zodiei tale pentru săptămâna 4-10 aprilie

Horoscop săptămânal 4-10 aprilie. Descoperă care este mantra de care ai nevoie în prima săptămână a lunii aprilie.

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune care este mantra de care sufletul tău are nevoie în următoarea săptămână:

Horoscop Berbec

Mantra ta pentru această săptămână este: Sunt una cu Universul. Sunt parte dintr-o lume cu adevărat magică. Sufletul meu este minunat. Inima mea este incredibilă.

Horoscop Taur

Mantra ta pentru această săptămână este: Învăț să am răbdare. Îmi promit că nu mai grăbesc lucrurile și încerc să mă bucur de călătorie. Aici și acum este viața mea.

Horoscop Gemeni

Mantra ta pentru această săptămână este: Bucuria este în sufletul meu. Fericirea este în inima mea. Nu mai aștept ca oamenii să mă facă fericită. Învăț să fiu fericită cu mine însămi.

Horoscop Rac

Mantra ta pentru această săptămână este: Am răbdare cu viața mea. Nu sunt acolo unde îmi doresc să fiu, însă acesta este un proces mai lung. Sunt pe drumul potrivit și asta este tot ce contează. Nu rămân aici, merg mai departe cu încredere că va fi bine.

Citește și:

Horoscop Leu

Mantra ta pentru această săptămână este: Îmi predau grijile Universului și îi permit divinității să îmi arate drumul pe care trebuie să merg. Nu mai lupt împotriva morilor de vânt, ci aleg să mă las purtată de val.

Horoscop Fecioară

Mantra ta pentru această săptămână este: Universul lucrează în favoarea mea. Lucrurile de care am nevoie pentru a fi cu adevărat fericită sunt deja în viața mea. Nu mai alerg după ce nu îmi trebuie.

Horoscop Balanță

Mantra ta pentru această săptămână este: Nu voi renunța niciodată la mine. Sunt mai puternică decât cred eu. Am încredere în mine, mă ridic de la pământ și merg mai departe pe drumul meu.

Horoscop Scorpion

Mantra ta pentru această săptămână este: Sunt prezentă aici și acum. Sunt atentă la gândurile și emoțiile mele. Trăiesc în prezent și mă concentrez pe fiecare moment în care sufletul îmi este cu adevărat liniștit, iar inima este fericită.

Citește și:

Horoscop Săgetător

Mantra ta pentru această săptămână este: Cred în mine cu tot sufletul meu. Mă încurajez, mă inspir, mă motivez. Lupt pentru ceea ce îmi doresc și aleg să nu renunț.

Horoscop Capricorn

Mantra ta pentru această săptămână este: Inima mea oferă doar iubire. Cu sufletul meu minunat inspir oamenii să fie mai buni cu cei din jur. Sunt un exemplu pentru alții.

Horoscop Vărsător

Mantra ta pentru această săptămână este: Nu mă voi opri niciodată din a face lucruri mărunte pentru sufletul meu. Aleg să mă fac fericită și nu mai aștept alți oameni în viața mea. Sunt bine cu mine.

Horoscop Pești

Mantra ta pentru această săptămână este: Acum este șansa mea de a învăța să trăiesc în prezent. De a nu mă mai gândi la ce s-a întâmplat și de a nu îmi mai face scenarii pentru viitorul meu. Viața este aici, așa că aleg să mă bucur de ea cu tot sufletul meu.

Citește și:

foto main EL_Art, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
31 Martie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.