Setari Cookie-uri

Horoscop pentru suflet: Mantra zodiei tale pentru săptămâna 2-8 mai

Horoscop săptămânal 2-8 mai. Descoperă care este mantra de care ai nevoie în aceasta saptamana minunata a lunii aprilie.

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune care este mantra de care sufletul tău are nevoie în următoarea săptămână:

Horoscop Berbec

Mantra ta pentru această săptămână este: Este o nouă lună. Este o nouă săptămână. Este o nouă zi. Este un nou capitol. Acesta este un nou început al vieții mele. Merg mai departe cu zâmbetul pe buze.

Horoscop Taur

Mantra ta pentru această săptămână este: Sunt pregătită pentru tot ce urmează să mi se întâmple. Știu că Universul mi-a pus deoparte numai surprize frumoase.

Horoscop Gemeni

Mantra ta pentru această săptămână este: Nu mă mai las influențată de nimeni. Îmi ascult sufletul și îi permit intuiției să îmi arate care este drumul pe care trebuie să merg.

Citește și:

Horoscop Rac

Mantra ta pentru această săptămână este: Sunt fericită. În sufletul meu există recunoștință pură pentru tot ce mi se întâmplă. Sunt acolo unde trebuie să fiu.

Horoscop Leu

Mantra ta pentru această săptămână este: Sunt aici și mă bucur de călătoria mea. Universul îmi este aproape, mă susține și mă călăuzește cu fiecare pas pe care îl fac.

Horoscop Fecioară

Mantra ta pentru această săptămână este: Aleg să văd lucrurile frumoase din viața mea și să nu mă mai concentrez pe ceea ce nu pot controla. Totul este bine când se termină cu bine.

Horoscop Balanță

Mantra ta pentru această săptămână este: Sunt aici și sunt puternică. În mâinile mele există puterea de a crea realitatea pe care mi-o doresc.

Citește și:

Horoscop Scorpion

Mantra ta pentru această săptămână este: Profit de această săptămână pentru a începe un nou capitol. Este o nouă zi, o nouă șansă pentru mine de a fi cu adevărat fericită.

Horoscop Săgetător

Mantra ta pentru această săptămână este: Sunt recunoscătoare pentru ceea ce trăiesc acum. Sunt recunoscătoare pentru tot ce am învățat și sunt recunoscătoare pentru tot ce urmează să mi se întâmple.

Horoscop Capricorn

Mantra ta pentru această săptămână este: Nu mai caut nimic. Am tot ce am nevoie pentru a fi fericită cu adevărat. Viața mea se întâmplă chiar în acest moment, iar eu aleg să fiu bucuroasă pentru tot ce trăiesc.

Horoscop Vărsător

Mantra ta pentru această săptămână este: Renunț la lucrurile pe care nu le mai pot controla pentru a mă concentra asupra celor care contează cu adevărat: cele pe care le pot controla.

Citește și:

Horoscop Pești

Mantra ta pentru această săptămână este: Nu mai lupt împotriva morilor de vânt pentru că știu că nu pot calma o furtună. Însă mă pot calma pe mine și mai apoi am să văd cum va dispărea și furtuna din viața mea.

foto main S. Splajn, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
28 Aprilie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.