Setari Cookie-uri

Cele trei zodii norocoase în iubire în a doua jumătate a lunii mai 2022

Destine schimbate, lecții învățate, iubirii regăsite, planuri până la adânci bătrâneți și o dragoste divină. Care sunt zodiile norocoase pe plan sentimental în a doua jumătate a lunii mai?

Ești curioasă să afli dacă te numeri printre zodiile cu care Universul are planuri mărețe în ceea ce privește viațaamoroasă? Atunci citește în continuare!

Iată care sunt cele trei zodii norocoase în iubire în a doua jumătate a lunii mai 2022:

Horoscop Berbec

Te simți foarte norocoasă în această perioadă. Dragostea pe care o descoperi este cea mai importantă și mai frumoasă din lume - este dragostea de sine. Și așa, draga mea, tu începi o nouă etapă a vieții tale, un drum interesant în care înveți cât de mult contezi. Alegi să te pui pe primul loc, să îți dai seama cine ești cu adevărat, ce îți dorești de la viață, care sunt lucrurile care te fac fericită și ce vrei să faci cu viață ta în viitor.

Liniștea se instalează în sufletul tău și parcă nu mai simți nevoia de a mai alerga după validarea oamenilor din jur. Ești fericită cu tine. Ești bine cu tine. Ești mulțumită cu viața ta și nu mai ai nevoie de absolut nimic. De acum înainte totul va fi de o mie de ori mai frumos pentru că, în sfârșit, ai învățat cât de importantă ești.

Citește și:

Horoscop Balanță

Jumătatea lunii mai aduce surprize frumoase și neașteptate pe plan sentimental. Dacă ești deja într-o relație, îți dai seama cât ești de norocoasă deoarece partenerul de cuplu alege să îți demonstreze clipă de clipă că ține la tine. Dacă nu ați vorbit încă despre planurile de viitor, ar fi bine să o faceți pentru că amândoi sunteți pe aceeași lungime de undă și vă doriți să întemeiați o familie.

În cazul în care ești singură, nu trebuie să îți faci prea multe griji deoarece Universul are în plan să schimbe acest lucru cât mai repede cu putință. Și nu oricum, ci cu un plan frumos pe care îl pregătește pentru tine. Ai ocazia să întâlnești pentru prima dată adevărata iubire. Dărâmă barierele construite în jurul inimii tale pentru a îți ajuta sufletul pereche să găsească calea către tine.

Citește și:

Horoscop Scorpion

Ai ajuns să te bazezi pe lumea ta interioară pentru confort. Știi cât de duri sunt oamenii și nu vrei să mai ai parte de dezamăgiri în dragoste. Ai suferit mult prea mult și ai ajuns să preferi să petreci tot mai mult timp cu tine decât să mai cauți iubirea adevărată.

În această perioadă, Universul are planuri frumoase cu tine însă trebuie să îl ajuți puțin să le pună în aplicare. Nu te mai teme de lucrurile rele care s-ar putea întâmpla și dărâmă obstacolele construite în jurul inimii tale astfel încât să îi permiți sufletului tău să cunoască adevărata iubire. Există o mare temere de care trebuie să scapi. Închide capitolele trecute, aruncă cât mai departe cheia astfel încât să nu o mai găsești niciodată și mergi cu speranța și cu dorința unui viitor mai frumos. Ești acolo unde trebuie să fii, iar destinul tău este pe cale să se schimbe radical pentru că în scurt timp vei întâlni o persoană cu adevărat specială care te va ajuta să îți vindeci toate rănile adunate de-a lungul timpului și îți va arăta ce înseamnă dragostea matură.

Citește și:

foto main NewStart, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
16 Mai 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.