Setari Cookie-uri

Horoscop pentru suflet: Mantra zodiei tale pentru săptămâna 18-24 iulie

Horoscop săptămânal 18-24 iulie. Descoperă care este mantra de care ai nevoie în această săptămână minunată.

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune care este mantra de care sufletul tău are nevoie în următoarea săptămână:

Horoscop Berbec

Mantra ta pentru această săptămână este: Devin din ce în ce mai atentă la sentimentele mele pe zi ce trece. Aleg să fiu sinceră și să spun ce am pe suflet. Aleg să arăt bunătate oamenilor din jurul meu. Aleg să fiu eu însămi.

Horoscop Taur

Mantra ta pentru această săptămână este: Aleg să fac un pas în spate și să îi permit Universului să mă îndrume în direcția pe care el o consideră potrivită pentru fericirea mea.

Horoscop Gemeni

Mantra ta pentru această săptămână este: Fiecare moment reprezintă o oportunitate nouă și extraordinară să fiu mai mult din ceea ce sunt cu adevărat. Mă deschid cu ușurință și fără efort.

Citește și:

Horoscop Rac

Mantra ta pentru această săptămână este: Renunț la toate gândurile și sentimentele negative despre mine. Aleg să mă iubesc pentru că doar eu știu să îmi ofer adevărata iubire.

Horoscop Leu

Mantra ta pentru această săptămână este: Fiecare moment este o oportunitate de a-mi schimba viața pentru că în orice moment pot să îmi schimb modul de a simți.

Horoscop Fecioară

Mantra ta pentru această săptămână este: Las trecutul în spate. Învăț să nu mă mai învinovățesc pentru greșelile comise. Evoluez pe fiecare zi. Mai am puțin și voi ajunge acolo unde îmi doresc.

Horoscop Balanță

Mantra ta pentru această săptămână este: Mă eliberez de orice sentiment negativ pe care îl nutresc în aceste momente. Pe măsură ce îmi schimb gândurile, lumea din jurul meu se schimbă și ea.

Citește și:

Horoscop Scorpion

Mantra ta pentru această săptămână este: Dorința mea este de a mă dezvolta și de a oferi cea mai bună versiune a mea în lume. Aleg să las în urmă trecutul și să mă concentrez doar pe momentul prezent.

Horoscop Săgetător

Mantra ta pentru această săptămână este: Nu îmi mai fac griji cu privire la viitor. Cea mai bună strategie pentru a trăi este să mă bucur de prezent. Trăiesc aici și acum pentru că aici și acum se întâmplă viața mea.

Horoscop Capricorn

Mantra ta pentru această săptămână este: Privesc în jur și învăț să fiu recunoscătoare pentru momentul prezent. Învăț să fiu recunoscătoare pentru sănătatea mea, pentru familia mea, pentru prietenii mei, pentru casă mea. Nimic nu va dura o veșnicie.

Citește și:

Horoscop Vărsător

Mantra ta pentru această săptămână este: Tot ceea ce caut este deja în mine. De aceea începând de astăzi promit să nu mai alerg în stânga și în dreapta după fericire când ea este atât de vie, de specială, de curată... și se află în inima mea, așteptând să fie descoperită.

Horoscop Pești

Mantra ta pentru această săptămână este: Nimeni nu este responsabil pentru viața pe care o duc. Eu țin frâiele vieții mele. Eu îmi creez propria realitate prin acțiunile și gândurile mele. Eu dețin controlul asupra vieții mele.

foto main Bystritska, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
14 Iulie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.