Setari Cookie-uri

Horoscop pentru suflet: Mantra zodiei tale pentru săptămâna 1-7 august

Horoscop săptămânal 1-7 august. Descoperă care este mantra de care ai nevoie în această săptămână minunată.

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune care este mantra de care sufletul tău are nevoie în prima săptămână a lunii august:

Horoscop Berbec

Am încredere în divinitate. Sunt acolo unde ea își dorește să fiu. Acesta este drumul meu, acesta este destinul meu.

Horoscop Taur

Mantra ta pentru această săptămână este: Tot ce trăiesc acum mă ajută să învăț și să devin cea mai bună versiune a mea. Fiecare moment mă construiește și mă transformă.

Horoscop Gemeni

Mantra ta pentru această săptămână este: Știu că totul va fi bine. Nu mai lupt împotriva morilor de vânt, ci fac un pas în spate și îi permit timpului să vindece ce este de vindecat.

Horoscop Rac

Mantra ta pentru această săptămână este: Trăiesc pentru momentul prezent. Îmi bucur inima cu lucruri mărunte, dar importante, și cultiv recunoștință în sufletul meu pentru viața pe care o am.

Citește și:

Horoscop Leu

Mantra ta pentru această săptămână este: Sunt fericită. În inima mea există bucurie și recunoștință. Trăiesc fiecare clipă cu zâmbetul pe buze.

Horoscop Fecioară

Mantra ta pentru această săptămână este: Nu mă dau bătută. Lupt pentru ceea ce îmi doresc și fac tot posibilul pentru a îmi vedea visurile împlinite. Am încredere în mine.

Horoscop Balanță

Mantra ta pentru această săptămână este: Las trecutul în spate, închid acea ușa dureroasă și trăiesc pentru momentul prezent. Readuc liniștea în viața mea pentru că am nevoie de ea pentru a fi fericită.

Horoscop Scorpion

Mantra ta pentru această săptămână este: Sunt pregătită pentru tot ce mă așteaptă. Nu mai lupt împotriva schimbărilor și îi permit Universul să îmi arate calea pe care trebuie să merg.

Citește și:

Horoscop Săgetător

Mantra ta pentru această săptămână este: Am răbdare. Nu mă mai grăbesc pe acest drum al meu și învăț să mă bucur cu tot sufletul meu de călătorie pentru că fiecare pas pe care îl fac este unul special.

Horoscop Capricorn

Mantra ta pentru această săptămână este: Îmi învăț lecțiile și continui să merg mai departe. Sunt sigură că totul va fi mai bine în scurt timp. Această perioadă mă ajută să fiu mai puternică.

Horoscop Vărsător

Mantra ta pentru această săptămână este: Iubesc viața cu toată ființa mea. Iubesc tot ce mă înconjoară și îmi face sufletul fericit. Iubesc ceea ce trăiesc.

Horoscop Pești

Mantra ta pentru această săptămână este: Bucuriile mărunte îmi fac sufletul fericit, așa că mă concentrez asupra lor și mă îndepărtez de toate energiile negative și toxice.

Citește și:

foto main yuliacorreal, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
28 Iulie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.