Setari Cookie-uri

Scorpions a lansat single-ul 'Hammersmith'

Hammersmith este un loc pentru evenimente situat în cartierul londonez cu același nume. Unii artiști care au cântat acolo au fost The Who, Queen, AC/DC, Motörhead, Metallica și Scorpions.

comunicat de presa: Noul single de la SCORPIONS nu este doar un imn pentru un o scenă impresionantă si plină de istorie, este și un manifest contemporan, care arată cât de mult entuziasm au încă pentru hard rock, rădăcinile faimei lor și metalul original. „Cântecul”, spune Klaus Meine, „ne duce înapoi la o perioadă în care cântam în cele mai mici cluburi, visând doar să putem cânta în Temple of Rock, Hammersmith Odeon”.

Muzica, compusă de fondatorul SCORPIONS, Rudolf Schenker, toboșarul Mikkey Dee și Magnus Axe, îi oferă cântărețului Klaus Meine (versuri) o mare oportunitate de a demonstra că poate intona perfect tonurile de baladă ale marilor melodii SCORPIONS, ci și că vocea pentru rock este, de asemenea, incredibilă. Un început aproape brutal, în care marele fost baterist de la Motörhead, Mikkey Dee, deja se eliberează, urmat de sunete de chitară, deschide scena excursiei vocale a lui Klaus Meine.

Citește și:

Amestecat cu riff-uri armonice, întrerupte în mod repetat de tobe agresive, „Hammersmith” este ceva cu totul special în noul repertoriu al trupei rock. Unul dintre cele mai importante momente este atunci când chitaristul principal Matthias Jabs își balansează cu măiestrie instrumentul până când melodia ajunge la final. După cum rezumă Klaus Meine: „Rocks Like Hell!”

Vizionare placuta


Kudika
16 August 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.