Setari Cookie-uri

Oamenii care fac ASTA sunt cei mai fericiti, arata studiile

Cei mai multi dintre noi sunt nevoiti sa munceasca, dar importanta pe care o acordam jobului si suprasolicitarii ne revine noua.

Daca nu stiai, este mai bine pentru sanatatea si fericirea noastra sa profitam la maximum de timp si sa ne bucuram de micile bucurii ale vietii, dovedit fiind faptul ca cei care pretuiesc timpul liber sunt mult mai fericiti.

Ai doar viata asta, chiar vrei sa o traiesti lucrand incontinuu?!

Un studiu din 2016, publicat de Societatea pentru Personalitate si Psihologie Sociala, spune ca banii nu sunt o garantie a fericirii; in schimb, pretuirea timpului liber poate aduce un sentiment mai mare de bunastare si satisfactie in viata.

Pentru studiu, participantii au fost intrebati daca ar prefera sa aiba un apartament scump si sa ajunga repede la locul de munca, sau un apartament mai putin costisitor, dar care este mai departe de locul de munca. De asemenea, li s-a cerut sa aleaga intre absolvirea studiilor superioare, care sa ii ajute in obtinerea unui job bine platit, dar cu ore multe de munca, si absolvirea studiilor medii, care i-ar ajuta sa obtina un job cu un salariu mai mic, dar si cu ore mai putine petrecute la birou.

Citește și:

Citeste continuarea pe andreearaicu.ro

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
8 Septembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.