Setari Cookie-uri

Ce ne invata toamna despre renuntare

Anul acesta, toamna s-a instalat mai repede ca in anii trecuti si ne-a luat parca mai tare prin surprindere. La un nivel subtil, in ciuda farmecului inegalabil al lui Septembrie, toamna inseamna pentru fiecare dintre noi o iesire din zona de confort.

Fie ca e inceputul scolii, curatenia de “toamna”, schimbatul hainelor usoare cu cele de vreme rea, sau pur si simplu adaptarea la noile temperaturi, toamna aduce cu ea o schimbare, atat in dispozitie, cat si in comportament. Iar despartirea de vara nu usureaza cu nimic lucrurile.

Soarele este inca pe cer, dar temperaturile sunt evident modificate si diminetile nu ne mai bucura la fel ca acum trei saptamani. Lumina s-a schimbat, a devenit aramie, cerul este spectaculos mai ales seara, insa ziua s-a scurtat si intram mai repede in casa. Nici asta nu ne convine, parca mai aveam nevoie de cateva zile cu prietenii la terasa din cartier.

Cei mai conectati si mai aliniati la schimbare sunt copacii, care, fie ca le place sau nu, incep sa dea drumul frunzelor, pe care mai inainte le coloreaza frumos de ramas bun.

Citeste continuarea pe andreearaicu.ro

Citește și:

foto main: pixabay

Vizionare placuta


Kudika
27 Septembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.