Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 31 octombrie - 6 noiembrie ca să atragi fericirea

Horoscop săptămânal. La ce trebuie să renunți pentru a atrage fericirea în viața ta în următoarele 7 zile ale acestei săptămâni.

Horoscop săptămânal pentru perioada 31 octombrie - 6 noiembrie. Află la ce trebuie să renunți pentru a atrage fericirea în viața ta în funcție de semnul zodiacal în care te-ai născut.

Horoscop Berbec

Trebuie să renunți să mai crezi că toată lumea este bună

Învață să te protejezi; oamenii toxici există și nu doar că se află în jurul tău, însă aceștia și reușesc să te sece de energie, să îți fure zâmbetul și să îți creeze probleme dificile.

Horoscop Taur

Trebuie să renunți să te mai pui pe loc secund

Universul are un sfat pentru tine în această perioadă: înainte de a îți păsa de altcineva, învață să îți pese de tine. Nu te mai concentra pe ce spun, fac sau simt oamenii din jurul tău. Îndreaptă-ți atenția asupra propriei persoane și alege fericirea pentru tine.

Citește și:

Horoscop Gemeni

Trebuie să renunți la masca de om puternic

În această săptămână trebuie să dai jos acea mască de persoană puternică și să îți arăți adevărata față... și asta de dragul unei persoane la care ții tare mult și care trece printr-o perioadă mai dificilă și are nevoie de tine în adevărata ta stare.

Horoscop Rac

Trebuie să renunți la încăpățânare

În această perioadă ești destul de încăpățânată și faci doar ceea ce îți dorești; ei bine, trebuie să înțelegi că sunt și alte persoane care depind de tine și care pot fi rănite din cauza orgoliului tău. Învață să fii mai empatică și să asculți ce au de spus și ceilalți.

Horoscop Leu

Trebuie să renunți la a asculta sfaturile primite de la oamenii din jurul tău

Citește și:

Este momentul să îți asculți intuiția; este momentul să îți înțelegi inima. Nu mai asculta ce spun oamenii din jurul tău pentru că nimeni nu știe ce se întâmplă cu tine și ce se află în sufletul tău. Ai încredere în tine și ia decizii în funcție de ceea ce simți.

Horoscop Fecioară

Trebuie să renunți la visurile imposibile

Știu, cu toții avem acele visuri incredibile care nu ne permit să trăim cu adevărat, care ne țin ocupați și nu ne lasă să ne concentrăm asupra lucrurilor care contează cu adevărat. Îndreaptă-ți atenția, în schimb, asupra visurilor cu adevărat frumoase, care chiar pot aduce fericire și liniște în viața ta.

Horoscop Balanță

Trebuie să renunți la incertitudini

Ești pe un drum nou și este foarte important să îl accepți așa cum este, cu bune și cu rele, cu momente frumoase și momente mai puțin frumoase. Renunta la incertitudini și continuă-ți această călătorie; pune-ți destinul în mâinile Universului.

Citește și:

Horoscop Scorpion

Trebuie să renunți la anxietate

Este foarte important să înveți să îți eliberezi mintea de toate gândurile dificile și să cauți liniștea în sufletul tău. Învață să ai grijă de inima ta și de tine și să te hrănești cu energie și emoții pozitive. Înconjoară-te de oameni optimiști.

Horoscop Săgetător

Trebuie să renunți să te mai lași condusă de alți oameni

Este momentul să pui piciorul în prag și să trăiești cu adevărat; să îți dai seama cine ești, să te regăsești, să îți asculți sufletul și să iei deciziile pe care tu le consideri potrivite pentru a trăi viața pe care ți-o dorești.

Horoscop Capricorn

Trebuie să renunți să dai vina pe alte persoane pentru tot ce ți se întâmplă

Citește și:

Nimeni nu este de vină pentru ce ți se întâmplă; singura persoană responsabilă de viața ta ești chiar tu. Așadar, dacă acum simți că ești într-o situație dificilă, poate că ar trebui să preiei frâiele vieții tale și să faci acele schimbări importante și necesare. Ai încredere în tine.

Horoscop Vărsător

Trebuie să renunți să te mai întorci în trecut

Nu mai găsești nimic acolo; trecutul este un capitol pe care trebuie să îl închei dacă vrei să mergi mai departe cu viața ta și să fii fericită. Încearcă să accepți că tot ce s-a întâmplat nu mai poate fi schimbat și, cel mai important, învață să trăiești în prezent.

Horoscop Pești

Trebuie să renunți să îți pui singură piedici

Citește și:

Ești pe drumul cel bun în viață, însă tu tot încerci să îți pui singură piedici; poate că este momentul să îți dai seama câte lucruri frumoase ți s-au întâmplat în ultima perioadă. Poate că este momentul să fii recunoscătoare pentru toate reușitele și lecțiile învățate. Poate că este momentul să fii fericită.

foto main: Angelina Egorova Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
30 Octombrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.