Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 21-27 noiembrie ca să atragi fericirea

Horoscop săptămânal. La ce trebuie să renunți pentru a atrage fericirea în viața ta în următoarele 7 zile ale acestei săptămâni.

Horoscop săptămânal pentru perioada 21-27 noiembrie. Află la ce trebuie să renunți pentru a atrage fericirea în viața ta în funcție de semnul zodiacal în care te-ai născut.

Horoscop Berbec

Trebuie să renunți la grijile pentru viitor

Nu îți mai face griji pentru următoarea perioadă; viitorul este incert. Încearcă, în schimb, să te concentrezi asupra momentului prezent pentru că este singurul care există cu adevărat. Trăiește pentru azi, pentru ziua de acum.

Horoscop Taur

Trebuie să renunți la oamenii toxici din viața ta

Este momentul să te îndepărtezi de toată energia negativă din jurul tău. Este momentul să înveți să îți protejezi sufletul și să te încarci cu zen și vibe pozitiv. Renunță la oamenii toxici care îți fac doar rău și nu îți permit să evoluezi spiritual.

Citește și:

Horoscop Gemeni

Trebuie să renunți la teama de iubire

Este momentul să înveți să fii din nou vulnerabilă, să îți deschizi inima și să iubești mai mult oamenii din jurul tău. Da, uneori iubirea doare - însă este necesară. Bucură-te de ea atunci când o ai pentru că în acele momente poți fi cea mai fericită persoană din lume.

Horoscop Rac

Trebuie să renunți la griji

Renunță la griji deoarece nu vei ajunge nicăieri cu ele. În schimb, concentrează-te pe lucrurile pe care le poți controla, pe momentele de care te poți bucura acum, pe oamenii pe care poți conta. Ai răbdare pentru că totul va fi bine.

Horoscop Leu

Trebuie să renunți la dorința de a grăbi timpul

Ești în proces de schimbare și îți dorești foarte mult să grăbești timpul pentru a vedea rezultatele pe care le aștepți de atât de mult timp. Însă ține minte că viața nu este despre destinație, ci despre călătoria în sine - aceasta este cea mai importantă.

Citește și:

Horoscop Fecioară

Trebuie să renunți la dorința de a deține controlul suprem asupra vieții tale

Nu poți controla totul indiferent de cât de mult ai încerca. Învață, în schimb, să faci un pas în spate, să îi permiți Universului să își joace cartea și tu să te bucuri de această călătorie minunată - cu bune și cu rele, cu momente frumoase și momente mai puțin frumoase.

Horoscop Balanță

Trebuie să renunți să mai asculți părerile oamenilor din jurul tău

Nu trebuie să te intereseze ce spun oamenii din jurul tău, fiecare are o părere subiectivă în funcție de experiențele, trăirile și stările. Învață, în schimb, să te concentrezi pe ceea ce simți tu; ia decizii în funcție de ce îți dictează sufletul și inima.

Citește și:

Horoscop Scorpion

Trebuie să renunți la a mai avea așteptări de la oamenii din jurul tău

Trăiește gândindu-te că fiecare persoană are propria poveste; învață să nu mai ai așteptări de la oamenii din jurul tău pentru că doar așa vei ajunge să nu mai suferi. Concentrează-te doar asupra ta și totul se va schimba.

Horoscop Săgetător

Trebuie să renunți la a mai permite altora să îți controleze viața

În această săptămână învață să iei deciziile de una singură; să îți asculți sufletul și să înțelegi de ce are nevoie pentru a fi fericit. Să înveți să te bazezi pe intuiție și doar atât. Nu trăi după cum îți dictează alți oameni.

Horoscop Capricorn

Trebuie să renunți să te mai neglijezi

Învață să ai grijă de tine din toate punctele de vedere: emoțional, fizic și spiritual. Învață să te pui pe primul loc, să te accepți așa cum ești, cu bune și cu rele, și să te iubești necondiționat. Nu uită că tu trebuie să fii cea mai importantă persoană din viața ta.

Citește și:

Horoscop Vărsător

Trebuie să renunți la dramă

Nu mai crea dramă acolo unde nu există. Este momentul să înveți să apreciezi ceea ce ai, să fii recunoscătoare pentru tot ce ți-a oferit viața până acum și, cel mai important, să cauți fericirea în sufletul tău. Este acolo, crede-mă, așteaptă să fie găsită.

Horoscop Pești

Trebuie să renunți să mai iei lucrurile mult prea personal

Fiecare om trăiește propria viață; nu te mai concentra pe ce spune și ce părere are altă persoană despre tine, în cinci minute nici măcar nu o mai interesează nimic cu privire la viața ta. Trăiește fără să te gândești la alții, trăiește pentru tine.

foto main Jacky Brown, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
20 Noiembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.