Când vorbim de paste, cele mai cunoscute sortimente sunt cele obținute din făină de grâu sau orez. Dar există și alte rețete de paste foarte delicioase și sănătoase, obținute din hrișcă, mei, combinate cu legume, cu ciuperci și așa mai departe, iar multe dintre ele nici nu conțin gluten. Îți propunem 5 variante de paste ALTFEL decât clasicele obținute din făină de grâu.

Îți plac pastele? Îți propunem 5 variante de paste ALTFEL, obținute din făinuri variate și nu doar din grâu.

1. Tagliatelle din Hrișcă. Pastele din hrișcă au mai puține calorii decât pastele din grâu și mai multe proteine și vitamine.

Se pregătesc în același mod ca și cele din grâu, alături de legume, sosuri, carne, pește, etc. Sunt recomandate și copiilor pentru ca se digera ușor și au multe proprietăți nutritive.

foto main pixabay

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: