Lasă-i să te judece! Lasă-i să zică ce vor! Mergi pe drumul tău cu sufletul curat!

Oamenii din jur își vor da întotdeauna cu părerea și chiar te vor critica, crezând că ceea ce ar fi putut face ei este cu mult mai bine decât ceea ce ai făcut tu.

Nu apleca urechea la glasul critic al celor din jur! Nimeni altcineva nu a mai trecut prin ceea ce ai trecut tu, drept pentru care tu ai fost singurul care ai simțit tot acel val de emoții și trăiri. Oamenii din jur își vor da întotdeauna cu părerea și chiar te vor critica, crezând că ceea ce ar fi putut face ei este cu mult mai bine decât ceea ce ai făcut tu.

Adevărul este că fiecare experiență din viața noastră ne formează și fiecare situație dificilă prin care trecem mai pune o cărămidă în ceea ce înseamnă dezvoltarea sufletului nostru – depinde de noi cum alegem să șlefuim ceea ce este prezent în interiorul nostru.

Unii dintre noi suntem conștienți de emoțiile noastre, de puterea pe care o avem și de liberul arbitru. De aceea, niciodată, dar niciodată nu ar trebui să intervenim în povestea de viață a celor de lângă noi. Fiecare are de mers pe propriul drum, de făcut propriile greșeli și de învățat lecțiile pentru care am venit pe această lume.

Citește și:

Citeste continuarea pe garbo.ro

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
20 Martie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri