Setari Cookie-uri

Soarele a intrat in Berbec, cel mai energic semn al zodiacului. Sfatul Universului pentru fiecare zodie in parte

Trecem de la energia visatoare a Pestilor la energia pasionata si orientata spre actiune a Berbecului. Universul ne spune ca este momentul sa ne entuziasmam si sa permitem sufletului sa fie asa cum isi doreste. 

Cosmosul ne pregateste sufletele pentru un uragan de energii incredibile ce vor aduce fericire interioara, inspiratie pentru visuri marete si motivatie pentru a trai asa cum ne dorim. A inceput un nou ciclu in horoscopul european si, automat, un nou capitol al vietii noastre. Dam pagina pentru a o lua de la capat si de a mege pe drumul nostru.

Pe 20 aprilie Soarele si-a incheiat calatoria prin ultimul semn al zodiacului si a intrat din nou in Berbec - ceea ce inseamna ca, oficial, am inceput un nou ciclu al vietii noastre.

De fiecare data cand Soarele trece intr-un semn nou, experimentam o perioada de energie noua si momente interesante care preiau teme din acest semn zodiacal. Poate fi o energie subtila insa, pe masura ce inveti mai multe despre astrologie, devii un maestru in ceea ce priveste intelegerea tuturor starilor si, cel mai important, inveeti sa profiti de toate aceste energii in favoarea ta.

Citește și:

Asdar, trecem de la energia visatoare a Pestilor la energia pasionata si orientata spre actiune a Berbecului. Universul ne spune ca este momentul sa ne entuziasmam si sa permitem sufletului sa fie asa cum isi doreste.

Iata care este sfatul Universului pentru fiecare zodie in parte:

Horoscop Berbec

Creativitatea este in plina floare in aceasta perioada si iti ofera posibilitatea de a lucra mai mult ca niciodata la visurile tale. Bucura-te de ce ti se intampla! Esti acolo unde trebuie sa fii si te bucuri enorm de acest nou capitol al vietii tale.

Horoscop Taur

Urmatoarea perioada va fi una plina de energie incredibila pentru tine. Sufletul tau isi doreste sa traiasca, sa simta, sa experimenteze, permite-i sa fie liber si sa se bucure de tot ce i se intampla.

Horoscop Gemeni

Darama zidurile construite in jurul inimii tale si permite-ti sa fii vulnerabila, sa iubesti si sa fii fericita. Nu te mai teme de trecut pentru ca acesta nu mai are nicio putere asupra ta. Mergi mai departe cu viata ta.

Citește și:

Horoscop Rac

Iesi din zona de confort, experimenteaza, greseste, invata lectii importante. Viata este despre atat de multe lucruri incredibile, nu mai permite gandurilor negre din sufletul tau sa nu te lase sa traiesti asa cum trebuie.

Horoscop Leu

Concentreaza-te pe lucrurile care conteaza. Da-ti seama cine esti si ce iti doresti cu adevarat de la viata, care este drumul pe care vrei sa mergi si fa un pas in fata. Crede in tine si ce iti spune sufletul tau.

Horoscop Fecioara

Elibereaza-te de energia negativa acumulata in jurul tau si permite-ti sa cresti, sa evoluezi, sa inveti lucruri noi. Aceasta perioada este una incredibila pentru tine deoarece te scoate din zona de confort si te ajuta sa devii un om complet nou.

Horoscop Balanta

Este momentul sa iti indrepti atentia asupra visurilor tale; energia Berbecului te ajuta sa ai incredere in tine si sa lupti cu toata fiinta ta pentru ceea ce iti doresti. Mergi pe acest drum nou si vei vedea ca totul se va schimba.

Citește și:

Horoscop Scorpion

Da-ti seama ce conteaza cu adevarat pentru tine; fa o lista cu lucrurile care te fac fericita, cu visurile care te-ar ajuta sa simti ca traiesti, cu tot ce iti pune zambetul pe buze si incearca sa le dedici mai mult timp.

Horoscop Sagetator

Tot acest entuziasm pe care il primesti de la Berbec te-ar putea incurca daca ti-ai construit niste obiceiuri gresite in ultimul an. Important este sa iti dai seama care sunt acestea si sa faci schimbarile necesare pentru a iti transforma viata.

Horoscop Capricorn

Accepta energia Berbecului si bucura-te de aceasta perioada incredibila a vietii tale. Universul iti ofera posibilitatea de a trai liber, de a face ce iti doresti si de a gasi fericirea adevarata.

Horoscop Varsator

Asculta-ti intuitia si lasa-te ghidata de ce iti dicteaza sufletul. Inima ta stie cel mai bine de ce are nevoie pentru a fi fericita si a trai asa cum sufletul tau isi doreste. Permite-ti sa te bucuri de aceasta viata, ai una singura.

Citește și:

Horoscop Pesti

Traieste pentru clipa de acum fara sa te mai gandesti la ce s-a intamplat si fara sa te mai temi de ce va urma. Trecutul si viitorul nu ar trebui sa conteze pentru tine, prezentul este singurul care exista si in care poti fi fericita cu adevarat.

foto main Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
22 Martie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.