Setari Cookie-uri

Caută acei oameni lângă care îți este bine, ușor și frumos, OAMENII TĂI...

Deși de-a lungul unei vieți, drumul nostru se intersectează cu cel al multor oameni, nu mulți sunt cei care ne rămân în minte și în suflet și care reușesc să ajungă la inima noastră, să stea acolo vreme îndelungată, să o atingă, să ne inspire într-un fel sau altul.

Înconjurați-vă întotdeauna și căutați să aveți în jurul vostru oameni autentici, oameni cu bune și rele ca noi toți, dar în care prevalează bunătatea, sinceritatea și frumosul. Lângă aceștia, totul pare mai ușor căci ei ne văd și ne acceptă așa cum suntem, iar pentru a străluci nu ne sting nouă lumina, ci ne permit să înflorim la rândul nostru.

Acesta este mesajul emoționant al lui Ernesto Bonivur care circulă pe internet și a fost distribuit pe mai multe rețele de socializare.

Caută acei oameni, OAMENII TĂI…. Caută oamenii pasionați, puternici și fericiți. Ei sunt precum stelele de pe cer… și cu toate acestea, până când nu îți vei ridica capul din pământ, nu îi vei vedea. Când îți vei scufunda ochii în infinitatea de stele, vei ști că sunt fără de număr, mult mai mulți decât îi credeai.

Citește și:

Citeste continuarea pe garbo.ro

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
22 Martie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.