Setari Cookie-uri

Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit

Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit. Nu am mai căutat vinovați și nici scuze pentru acțiunile, faptele sau vorbele mele. Felul în care aleg să trăiesc această viață este doar responsabilitatea mea!

Atunci când mi-am dat seama că tot ceea ce este în jurul meu capătă valoarea pe care eu i-o ofer, m-am liniștit. Energia pe care eu o atribui unuei anumite acțiuni, situații sau persoane mă poate face să înfloresc sau, dimpotrivă, mă seacă de toată energia din corp. Fiecare lucru care se întâmplă în viața mea este doar o încercare de a mă face să fiu cu un pas mai conștientă decât cea care am fost ieri.

Nimic și nimeni nu vine să mă dărâme, dacă eu nu permit acest lucru. Nimeni nu mă poate răni, dacă eu nu las ca acțiunile persoanei din fața mea să pătrundă în sufletul meu. Nimeni altcineva nu mă poate face să simt mai mult sau mai puțin sau să mă influențeze în direcția în care ar trebui să îmi îndrept iubirea.

Citește și:

Am liberul arbitru să fac propriile alegeri, să iubesc pe cine vreau, să mă bucur așa cum știu de viață și să îmi asum greșelile.

Citeste continuarea pe Garbo.ro

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
7 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.