Setari Cookie-uri

Recunoștința - practica spirituală care activează dărnicia și abundența Vieții. Rugăciunea de recunoștință a lui Louise Hay

Recunoștința este un dar mare și ne poate schimba viețile în mai bine atunci când reușim să vedem, dar și să apreciem cu sufletul lucrurile bune și frumoase care au loc în jurul nostru, care există sau sunt înfăptuite de alți oameni.

Recunoștința poate amplifica și propaga binele, atrăgând și mai mult bine, producând reverberații adânci nu doar la nivel spiritual, dar și la nivel psihologic și social. Ce poate fi mai frumos decât să conștientizăm că suntem parte dintr-un univers mare și generos, care nu încetează niciodată să fie bun și darnic cu noi? Să constienzăm bogăția infinită a universului și bogăția vieții zi de zi și zi după zi? Tot Louise Hay este cea care spunea că lumea suferă nu din cauza lipsei de hrană (hrana ar fi suficientă pentru toată lumea de pe planetă), ci din cauza lipsei de iubire... Ar trebui să ne dea de gândit, nu?

The Harvard Medical School definea recunoștința drept “o apreciere plină de mulțumire față de ceea ce primește o persoană, indiferent că este tangibil sau intangibil. Având recunoștință, oamenii conștientizează binele și bunătatea din viețile lor… Și ca un rezultat, recunoștința ajută oamenii să se conecteze la ceva mai mare decât ei înșiși ca indivizi – indiferent că ne referim la alți oameni, la natură sau la o putere superioară”.

Citește și:

Citeste continuarea pe Garbo.ro

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
9 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.