Setari Cookie-uri

5 Lecții de viață după care să îți ghidezi sufletul în această vară

Dă un restart vieții tale și începe această vară cu inima plină de recunoștință și cu sufletul liniștit. Permite-ți să fii fericită și să trăiești mai frumos ca niciodată. 

Iată care sunt cele mai importante lecții de viață după care să îți ghidezi sufletul în această vară:

1. Momentul de acum este viața ta reală

Viața ta reală nu este între trecut și viitor. Viața ta reală este între acum și următoarea ta respirație. Prezentul - clipa de aici și de acum - este toată viața pe care o primești cu adevărat. Așa că exersează să trăiești fiecare moment din plin, cu bunătate și pace, fără teamă și regret. Și fă tot ce poți cu ceea ce ai în acest moment.

2. "O viață" nu este un timp foarte lung

Nimeni nu îți poate garanta că vei trăi 100 de ani. Nici 80. Nici 50. De fapt, nimeni nu îți poate garanta nici măcar ziua de mâine. De aceea trebuie să îți dai seama că ce ai acum este un dar de la Univers. Astăzi este viața ta și trebuie să o trăiești cum știi tu mai bine. Luptă pentru ceea ce crezi, luptă pentru ce este important pentru tine. Luptă pentru visurile tale, pentru oamenii pe care îi iubești. Luptă pentru a fi fericită cu adevărat.

Citește și:

3. Când amâni ce ai de făcut, devii victima zilei de ieri

În momentul în care ești activă și prezentă în viața ta, alegi că ziua de astăzi să fie una productivă pentru tine. În acest mod scapi de greutățile de ieri și îți construiești viitorul. Așadar, fă ceva chiar acum pentru care varianta ta de mâine să îți mulțumească. Crede-mă, mâine vei fi fericită că ai început chiar de astăzi.

4. Nu te teme de eșecuri... pentru că acestea sunt importante. Ele sunt doar lecții pentru tine

Nu îți fie frică să dai greș... pentru că toate aceste greșeli pe care le faci sunt, de fapt, niște lecții importante care te ajută să înveți ce trebuie să faci corect în viață, să crești, să te dezvolți și să devii cea mai bună versiune a ta. Cu toții facem greșeli. Respiră adânc, acceptă faptul că ești om și mergi mai departe pe drumul tău.

Citește și:

5. Nu uita: relația pe care o ai cu tine însăți este cea mai importantă relație

Uneori încercăm să arătăm lumii că suntem impecabili în speranța că vom fi plăcuți și acceptați de către toată lumea... însă ceea ce uităm noi sunt două lucruri extrem de importante. Primul lucru este faptul că, oricât de mult am încerca, nu vom fi niciodată plăcuți de toți oamenii, iar al doilea lucru este că, în loc să încercăm să îi impresionăm pe alții, mai degrabă am încerca să fim fericiți cu noi înșine. În momentul în care îmbrățișăm cine suntem și decidem să fim autentici în loc să purtăm tot felul de măști și să fim ce vor alții să fim ne deschidem singuri drumul către o viață minunată în care nu doar că suntem fericiți cu noi înșine, ci și reușim să construim relații reale și fericite cu oamenii din jurul nostru.

Citește și:

foto main unsplash

Vizionare placuta


Kudika
24 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.