Setari Cookie-uri

Nu, nu te-ai născut obosit. Și nici sufletul tău! Semnalele care te avertizează că ai Pierderi sau Scurgeri de Energie

Suntem un corp energetic, iar în viața noastră sunt lucruri, oameni, situații care ne dau energie sau ne iau, suntem într-un continuu "du-te-vino" energetic. Oferim și primim energie la rândul nostru fără să o conștientizăm uneori, însă în momentul în care doar oferim și nu punem la loc sau, mai rău, încep să ni se scurgă și rezervele de energie, putem intra într-un deficit grav de energie care să ne afecteze câmpul vibrațional, viața și calitatea ei.

Energia nu este infinită așa că ar trebui să fim atenți la modul în care o cheltuim astfel încât să nu cauzăm un deficit energetic în câmpul și în sufletul nostru. Imaginează-ți-o ca pe o găleată mare și plină în care apare prima oară o gaură prin care se scurge energie, apoi încă una, apoi mai multe. Ce se va întâmpla cu găleata dacă tot conținutul său se revarsă în afară prin acele găuri? Cum le astupăm astfel încât să împiedicăm revărsarea de energie?

Semne că sufletul tău înregistrează Scurgeri de energie

A avea scurgeri de energie și o vibrație joasă poate fi resimțit și la nivel fizic. Cum? Ei bine, te poți simți permanent obosit, secătuit de energie, abătut, ca și cum nu trăiești cu adevărat, ci doar “te târăști” în propria viață de zi cu zi. Ți se pare că nu ai destulă energie pentru a realiza toate lucrurile pe care ar trebui să le realizezi sau le realizezi cu dificultate, cu un mare efort de voință din partea ta. De asemenea, ai des schimbări de dispoziție, te confrunți cu sentimente de anxietate sau stres, te simți deconectat de propria persoană, de ceea ce se întâmplă în jurul tău, îți simți mintea împrăștiată sau în ceață, întâmpini dificultăți în a te concentra.

Citește și:

Citeste continuarea pe Garbo.ro

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
4 Iunie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.