Setari Cookie-uri

Zodii care întâi suferă mari dezamăgiri în dragoste, ca apoi să găsească adevărata fericire

Fiecare dintre noi aproape că trecem prin dezamăgiri în dragoste, rari sunt cei care găsesc sufletul pereche de prima dată. Însă, în timp ce alții trec mai ușor peste, pentru unii nativi, aceste dezamăgiri vin ca adevărate lovituri în viață, având un imens impact asupra vieții lor și fiind devastatoare din punct de vedere emoțional.

Dacă unele zodii se ridică mai repede după o dezamăgire în dragoste, ei bine sunt unii nativi pentru care, a se reface după o despărțire înseamnă să treacă printr-o adevărată renovare a propriei vieți. Vă invităm să descoperiți care sunt acele zodii care suferă mult în dragoste, ca mai apoi să găsească adevărata fericire.

Horoscop: Zodia Taur

În viața majorității nativilor Taur va exista acea iubire de referință pentru ei, care le va da toate principiile relaționale peste cap, pentru a cărei dezamăgire nu vor reuși vreodată să găsească răspuns.

Este vorba despre o relație karmică a nativului Taur, care va fi foarte frumoasă, promițătoare, minunată și intensă, plină de potriviri și armonie, dar care se va termina catastrofal. Cumva, într-un fel sau altul, Taurul va fi cel care va ieși dezamăgit și fără răspunsuri din această relație și va trebui să își strângă cioburile inimii pentru a-și reclădi viața și încrederea că va putea iubi din nou.

Citește și:

Continuarea pe Garbo.ro

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
4 Iulie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.