Setari Cookie-uri

Horoscop pentru suflet: Mantra zodiei tale pentru săptămâna 17-23 iulie

Horoscop săptămânal. Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune care este mantra de care sufletul tău are nevoie în a treia săptămână din iulie.

Horoscopul săptămânii 17-23 iulie: Află mai jos care este mantra de care ai nevoie pentru această săptămână de vară:

Horoscop Berbec

Mantra ta pentru această săptămână este: Sunt deschisă să primesc toate binecuvântările și miracolele care îmi ies în cale. Știu că Universul are un plan minunat pentru mine.

Horoscop Taur

Mantra ta pentru această săptămână este: Radiez încredere și atrag posibilități nesfârșite în viața mea. Tot ce mi se întâmplă în aceste momente este incredibil; acesta este darul Universului pentru mine.

Horoscop Gemeni

Mantra ta pentru această săptămână este: Sunt demnă să trăiesc o viață minunată. Oportunitățile pe care Universul mi le scoate în față sunt incredibile, așa că renunț la teamă și mă îndrept către ele cu inima deschisă.

Citește și:

Horoscop Rac

Mantra ta pentru această săptămână este: Cred în mine și cred și în visurile mele. Am curajul să lupt pentru ceea ce îmi doresc. Nimeni și nimic nu mă poate opri din a face ce îmi doresc.

Horoscop Leu

Mantra ta pentru această săptămână este: Eu dețin controlul asupra propriei mele fericiri. Eu creez bucurie în sufletul meu zi de zi, clipă de clipă. Nimeni nu îmi poate fura această putere incredibilă.

Horoscop Fecioară

Mantra ta pentru această săptămână este: Sunt înconjurată de oameni cu suflet frumos. Iubesc și sunt iubită. Viața mea este una incredibil de frumoasă, plină de experiențe minunate.

Horoscop Balanță

Mantra ta pentru această săptămână este: Sunt puternică. Mă ridic de la pământ și lupt pentru a depăși toate obstacolele care stau în calea mea. Nu mă dau bătută și merg mai departe pe acest drum.

Citește și:

Horoscop Scorpion

Mantra ta pentru această săptămână este: Radiez pozitivitate și atrag experiențe minunate în viața mea. Mă bucur de fiecare zi ca și cum ar fi ultima.

Horoscop Săgetător

Mantra ta pentru această săptămână este: Am încredere în abilitățile mele; am încredere în înțelepciunea interioară. Nu mă mai las influențată de nimeni și aleg cu sufletul.

Horoscop Capricorn

Mantra ta pentru această săptămână este: Aleg să mă concentrez pe momentul prezent și să trăiesc cu recunoștință în sufletul meu. Mă bucur de călătoria pe care o fac cu toată inima.

Horoscop Vărsător

Mantra ta pentru această săptămână este: Îmbrățișez provocările pe care le primesc din partea Universului pentru că știu că ele sunt oportunități incredibile de creștere și învățate. Sunt pregătită pentru acest nou capitol al vieții mele.

Citește și:

Horoscop Pești

Mantra ta pentru această săptămână este: Merit dragoste, bucurie și fericire. Îmi deschid inima și îi permit Universului să trimită către mine toată energia pozitivă, toată iubirea și toată liniștea.

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
13 Iulie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.