Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 7-13 august ca să atragi fericirea

Află la ce trebuie să renunți în această săptămână de august ca să atragi fericirea în viața ta.

Horoscop săptămânal pentru perioada 7-13 august. Află la ce trebuie să renunți pentru a atrage fericirea în viața ta în funcție de semnul zodiacal în care te-ai născut.

Horoscop Berbec

Trebuie să renunți la dorința de a controla totul. Nu poți face asta, niciodată nu vei reuși; ce poți face, în schimb, este să te lași în voia sorții, să ii permiți Universului să își joace cartea și tu să te bucuri de călătorie cum știi mai bine. Învață să fii fericită.

Horoscop Taur

Trebuie să renunți la oamenii toxici din jurul tău. Evită să mai petreci timp în preajma oamenilor care îți îneacă sufletul cu energie negativă. Nu îți face singură rău; detașează-te de tot ce înseamnă răutate, bârfă, dramă și concentrează-te pe fericire, bucurie inconjurandu-te de oameni optimiști.

Citește și:

Horoscop Gemeni

Trebuie să renunți la nevoia de a deține controlul. În această săptămână încearcă să faci un pas în spate și să scapi de acea dorință puternică de a controla ce se întâmplă cu tine și cu toți cei din jurul tău. Eliberează-te de tot și trăiește liber.

Horoscop Rac

Trebuie să renunți la frica de a trăi liber. Din cauza tuturor lucrurilor întâmplate în ultima perioadă, ai construit ziduri în jurul inimii tale pentru că nu vrei să mai suferi. Însă fericirea este dincolo de acele ziduri, așteaptă să fie găsită. Scapă de frică și vei vedea cât de frumos poți trăi.

Horoscop Leu

Trebuie să renunți să îți faci tot felul de scenarii. Știu că este o perioadă dificilă, însă nu te ajută cu nimic dacă îți faci scenarii și te concentrezi doar pe lucrurile negative. Învață să vezi bucurie acolo unde nu există și să găsești lucruri frumoase pentru care să fii recunoscătoare.

Citește și:

Horoscop Fecioară

Trebuie să renunți să mai păstrezi supărarea în inima ta. Nu te mai certa atât de mult cu oamenii din jurul tău; învață să accepți și alte păreri și, cel mai important, să faci compromisuri astfel încât toată lumea să fie liniștită și fericită. Lucrurile se vor liniști, vei vedea.

Horoscop Balanță

Trebuie să renunți la zidurile pe care le-ai construit în jurul inimii tale. Este momentul să dărâmi toate acele ziduri construite în jurul inimii tale. Este timpul să fii vulnerabilă, să oferi și să primești iubire. Este timpul să trăiești mai frumos ca niciodată.

Horoscop Scorpion

Trebuie să renunți la amintirile din trecut. Nu te concentra pe amintirile din trecut; amintește-ți că nu îți face bine să te întorci de fiecare dată acolo și să retrăiești tot ce s-a întâmplat. Viața ta este ACUM, trăiește-o pentru că, în caz contrar, peste ani și ani vei regreta.

Citește și:

Horoscop Săgetător

Trebuie să renunți la regulile impuse chiar de tine. Toate aceste reguli nu îți permit să evoluezi, să ieși din zona de confort, să te dezvolți pe multe planuri importante. Îndrăznește să crezi în tine, să îți depășești limitele și să alegi în funcție de ce îți dictează sufletul.

Horoscop Capricorn

Trebuie să renunți la tot ce te leagă de trecut. Ești prinsă de trecut și nu poți trăi cu adevărat. Eliberează-te de toate amintirile, de gândurile, de oamenii care nu îți permit să îți continui drumul. Este momentul să fii fericită din nou.

Horoscop Vărsător

Trebuie să renunți la toate energiile negative. În această perioadă ai grijă de sufletul tău și hrănește-ți inima cu gânduri pozitive, cu mult curaj, cu răbdare și iubire. Renunță la energiile negative și luptă pentru a fi mai bine mâine.

Citește și:

Horoscop Pești

Trebuie să renunți la rutină. Nu-ți fie teamă să schimbi puțin situația în care te afli în momentul prezent. Gândește-te că este momentul să ieșidin zona de confort, să înveți lucruri noi și să evoluezi. Ieși din rutină și vei vedea cum este viața cu adevărat.

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
6 August 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.