Setari Cookie-uri

Cei mai fericiți oameni sunt cei care și-au dat seama că Dumnezeu este de ajuns

Poate că suntem cu toții confuzi, pierduți, răniți și triști pentru că încă nu știm cum să vorbim cu Dumnezeu. Încă nu îl înțelegem. Încă îi cerem lucruri care sunt greșite pentru noi. Încă sperăm să ne schimbe destinul. Încă ne gândim că nu știe ce ne face fericiți. 

Cei mai fericiți oameni sunt cei care știu că iubirea pentru Dumnezeu este tot ce le trebuie în viață

Îi invidiez pe acești oameni. Vreau și eu credința lor. Vreau și eu iubirea lor. Vreau și eu puterea lor incredibilă de a se ridica de la pământ când lumea se prăbușește. Vreau și eu iertarea lor când inima le este făcută țăndări. Vreau și eu ritmul lor de a merge mai departe atunci când ceva nu este menit să fie. Vreau și eu ușurința lor în a renunta la ceea ce nu pot controla.

Vreau liniștea lor sufletească, știind că Dumnezeu este suficient, știind că El le scrie destinul și că are lucruri mai bune plănuite pentru ei. A îl iubi pe Dumnezeu este singura iubire de care avem nevoie cu adevărat.

Lor nu le trec un milion de gânduri prin cap pe secundă. Nu se tem de necunoscut. Nu le este frică de ce urmează să se întâmple. Nu se mai întorc în trecut. Nu mai regretă nimic din ceea ce a fost. Ei sunt concentrați pe clipa de acum și, cu liniște în suflet și iubire în inimă... eitrăiesc mai frumos ca niciodată.

Citește și:

Ei au învățat că atâta timp cât depinzi de oameni pentru fericirea ta, ei te vor dezamăgi întotdeauna, însă atâta timp cât depinzi de Dumnezeu, vei fi mereu liniștit, mulțumit și recunoscător pentru tot ce ți se întâmplă.

Oamenii găsesc fericirea adevărată atunci când îl găsesc pe Dumnezeu.
Oamenii înțeleg viața atunci când îl înțeleg pe Dumnezeu.
Oamenii încep să trăiască cu adevărat atunci când îl fac pe Dumnezeu ghidul lor, conducătorul și vocea lor.

Nu știu cum au ajuns acolo, însă știu că acesta este adevărul suprem... așa te bucuri de viață și așa rămâi calm și puternic în momentele de durere și suferință. Așa te vindeci.

Pentru că odată ce înveți că Dumnezeu este suficient, nu va mai trebui niciodată să te îndoiești de tine însăți sau de deciziile tale. Devii din nou întreg. Și nu mai cauți fericire în alți oameni.

Citește și:

Poate că suntem cu toții confuzi, pierduți, răniți și triști pentru că încă nu știm cum să vorbim cu Dumnezeu. Încă nu îl înțelegem. Încă îi cerem lucruri care sunt greșite pentru noi. Încă sperăm să ne schimbe destinul. Încă ne gândim că nu știe ce ne face fericiți.

Cei mai fericiți oameni sunt cei care cred în Dumnezeu... pentru că așa văd ei lumina vieții. Așa merg prin viață indiferent de cât de dificil este drumul. Ei știu că sunt protejați. Ei știu că sunt iubiți de Dumnezeu și asta este suficient. De fapt, asta este mai mult decât suficient. Este TOT ce ne trebuie.

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
24 Iulie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.