Setari Cookie-uri

Portalul 9:9 se deschide în cea mai puternică zi din septembrie: Unele dorințe se îndeplinesc mai repede decât ne-am fi așteptat

Portalul 9:9 se deschide în cea mai puternică zi a lunii septembrie: Închiderea unor cicluri și loc pentru altele, manifestări accelerate! Unele dorințe se îndeplinesc mai repede decât ne-am fi așteptat

Ziua de 9.9 este cu siguranță una dintre cele mai speciale și puternice zile ale lunii septembrie, o zi aproape magică în numerologie și în cosmos. Astfel, în ziua de 9 septembrie, universul ne surprinde în cel mai frumos mod cu putință și își deschide porțile unui nou portal care conține dubla încărcătură energetică a lui 9.

9 este un număr care semnifică putere, semnifică înțelepciune și cunoaștere, revelație, iar timp de 9 zile după această zi specială în univers va rămâne activă energia lui 9.

Fiindcă 9, ultimul număr singular, este și numărul iluminării, al creației, al totalității, ne putem conecta la înțelepciunea lumii într-un mod mai profund decât am făcut-o vreodată până acum sau chiar vom primi semne sau îndrumare divină în unele chestiuni care ne măcinau sau în care am cerut călăuzire.

Citește și:

Citeste continuarea pe Garbo.ro

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
7 Septembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.