Setari Cookie-uri

Un mesaj către femeile puternice: Nu suntem de piatră, uneori este în regulă să simțim că totul în jurul nostru se prăbușește

Văd durerea din spatele zambetului tău. Știu lacrimile pe care le verși în fiecare noapte în liniștea din camera ta. Înțeleg cât de greu este să te trezești dimineața și să ascunzi totul în spatele unui zâmbet. Știu ce se întâmplă în mintea asta frumoasă a ta. 

Dragă femeie puternică... te văd. Te înțeleg. Te cred. Și eu sunt ca tine. Și eu simt uneori că îmi fuge pământul de sub picioare însă fac tot posibilul să rămân puternică. Și eu simt uneori că lucrurile nu sunt așa cum îmi doresc, că totul în jurul meu se prabușește însă fac tot posibilul să nu arăt nimănui frica din sufletul meu.

Dragă femeie puternică,

Văd durerea din spatele zambetului tău. Știu lacrimile pe care le verși în fiecare noapte în liniștea din camera ta. Înțeleg cât de greu este să te trezești dimineața și să ascunzi totul în spatele unui zâmbet. Știu ce se întâmplă în mintea asta frumoasă a ta.

Sunt oameni care au nevoie de tine și nu vrei sub nicio formă să îi dezamăgești. De fapt, nici măcar nu există această variantă. Tu te pui întotdeauna pe ultimul loc pentru că nu îți dorești că cei la care ții să sufere așa cum suferi tu. Te văd luptând cu proprii demoni pentru a fi acolo pentru ei. Faci tot ce îți stă în putință pentru că vrei să le fii alături, să îi sprijini în momentele grele, să îi ajuți și să îi ridici de la pământ atunci când simt că nu pot merge mai departe. Vrei să le rezolvi chiar și problemele... numai să ii vezi fericiți cu adevărat.

Citește și:

A fi puternic nu este chiar o alegere, nu-i așa? Devii puternică pentru că nu ai încotro.

Nu îți arăți durerea pentru că ai auzit că a fi vulnerabil înseamnă că ești slab, că plânsul este un defect și că imediat ce cazi la pământ trebuie neapărat să te ridici. Cu cât mai repede, cu atât mai bine.

Însă nu este așa... Sunt aici să îți spun că este în regulă dacă simți că nu mai poți. Este în regulă să simți că totul în jurul tău se prăbușește. Ai nevoie de timp pentru a vedea aceste lucruri și, cel mai important, pentru a le consideră adevărate pentru că tu ai fost antrenată să fii cineva ce nu ești.

Să fii puternică nu înseamnă să îți ascunzi lacrimile atunci când te simți tristă. Să fii puternică nu înseamnă să ții în tine toate sentimentele pe care le ai. Să fii puternică nu înseamnă să te prefaci că totul este în regulă atunci când te doare sufletul.

Citește și:

Să fii puternică este chiar opusul tuturor acestor lucruri.

Să fii puternică înseamnă să te arăți lumii așa cum ești - cu bune și cu rele, cu calități și cu defecte, cu zile frumoase și zile mai puțin frumoase, cu un suflet curajos și cu o inimă fricoasă. Să fii puternică înseamnă să îți permiți să simți ceea ce trebuie să simți în acest moment. Să fii puternică înseamnă să găsești curajul de a vorbi într-o lume care a fost crudă cu tine. Să fii puternică înseamnă să dărâmi toate zidurile construite în jurul inimii tale și să lași oamenii să intre în viața ta în ciuda tuturor momentelor în care ai fost rănită în trecut. Să fii puternică înseamnă să poți spune "Nu sunt bine acum. Am nevoie de puțin ajutor."

Citește și:

Să nu uiți niciodată asta... este în regulă să ceri iubire, înțelegere, sprijin. Este în regulă să ai nevoie de un umăr pe care să plângi, de o ureche care să te asculte, de o mână care să te țină strâns.

Cu toții avem nevoie de cineva care să ne amintească că nu suntem singuri.

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
12 Septembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.