Setari Cookie-uri

Ai răbdare, ești acolo unde trebuie să fii. Toate se întâmplă la timpul lor... nici mai devreme și nici mai târziu

Nu îți mai grăbi destinul. Ai răbdare. În cele din urmă vei ajunge acolo unde trebuie să fii făcând lucrurile potrivite alături de oamenii potriviți. Vrei să fii fericită cu adevărat? Atunci învață arta răbdării. Pentru că răbdarea este cheia. 

Nu îți mai grăbi destinul. Nu mai pune presiune pe tine însăți. Nu mai încerca să fii acolo unde nu trebuie să fii deocamdată. Și, cel mai important, nu mai bate la uși pe care tu nu trebuie să le deschizi. Ai răbdare pentru că ești acolo unde trebuie să fii. Pune-ți soarta în mâinile lui Dumnezeu. Toate se întâmplă la timpul lor... nici mai devreme și nici mai târziu.

Nu îți mai grăbi destinul. Acesta este drumul tău, învață să faci un pas în spate și să îi permiți Universului să îți arate calea potrivită. Fără grabă, fără frică de tot ce a fost, fără teamă de tot ce va fi, fără gânduri negative de tot ce este acum.

Nu îți mai grăbi destinul. Ai răbdare. În cele din urmă vei ajunge acolo unde trebuie să fii făcând lucrurile potrivite alături de oamenii potriviți. Vrei să fii fericită cu adevărat? Atunci învață arta răbdării. Pentru că răbdarea este cheia.

Citește și:

Răbdarea nu înseamnă așteptare, nu înseamnă să stai cu brațele în sân și să nu mai faci nimic cu viața ta. Nici vorbă - răbdarea înseamnă să îți continui drumul pe care mergi cu același entuziasm și dorința de viață și de a reuși... însă să te și bucuri de călătoria pe care o faci. Pentru că fericirea adevărată este întotdeauna în momentul prezent. Nu o pierde concentrându-te pe ce urmează să fie sau pe ce a fost. Focusează-te pe clipa de acum și trăiește aici.

Iată câteva afirmații pozitive pe care să ți le spui atunci când simți că nu mai poți și vrei să readuci liniștea în viața ta, să cultivi recunoștință și să trăiești în momentul prezent fără să îți mai grăbești destinul:

Citește și:

1. Îmbrățișez modul în care timpul curge pentru mine și găsesc pace în fiecare moment al zilei. Sunt aici și asta este tot ce contează; cultiv răbdarea în inima mea și mă bucur de ceea ce trăiesc.

2. Răbdarea este puterea mea. Am încredere în Univers și în călătoria pe care o fac în această lume. Am încredere că destinul meu este unul minunat.

3. Eliberez nevoia de a vedea rezultate la tot ceea ce se întâmplă în viața mea. Progresul necesită timp și eu învăț să îmi ofer tot timpul din lume. Mă bucur de călătorie pentru că ea este cea mai importantă.

4. Cu răbdare, creez spațiu pentru înțelegere și compasiune. Sunt recunoscătoare pentru tot ceea ce trăiesc și învăț să acord atenție lucrurilor mărunte care mă pot face cu adevărat fericită.

Citește și:

5. În liniște descopăr puterea răbdării din mine însămi.

6. Sunt prezentă în acest moment. Savurez frumusețea clipei de acum. Mă bucur de tot ceea ce trăiesc și cultiv recunoștință în inima mea. Simt pace în sufletul meu în timp ce îi permit timpului să existe.

7. Aleg răbdarea și seninătatea în locul frustarii. Îmbrățișez ritmul natural al vieții și mă bucur de ceea ce mi se întâmplă cu toată inima mea. Liniștea și pacea îmi invadează prezentul.

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
19 Septembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.