Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 20-26 noiembrie ca să atragi fericirea

Horoscop săptămânal pentru perioada 20-26 noiembrie . Află la ce trebuie să renunți pentru a atrage fericirea în viața ta în funcție de semnul zodiacal în care te-ai născut. 

Află la ce trebuie să renunți în ultima săptămână plină de toamnă ca să atragi fericirea în viața ta.

Horoscop Berbec

Trebuie să renunți la oamenii negativi. Nu mai păstra în jurul tău oameni care te rănesc, care nu sunt acolo pentru tine, care nu te iubesc și care vor doar să profite de tine. În schimb, înconjoară-te de acei oameni frumoși, cu suflet bun, care te apreciază pentru ceea ce ești și nu încearcă să te schimbe.

Horoscop Taur

Trebuie să renunți să mai faci fericite alte persoane. Încearcă să fii mai atentă cu tine; să te pui pe primul loc înainte de a pune alte persoane. Să ai mai multă grijă de nevoile tale și să încerci să te faci fericită. Renunță să mai faci atât de multe compromisuri pentru altcineva.

Citește și:

Horoscop Gemeni

Trebuie să renunți să îți mai fie teamă să fii singură. Aceasta poate fi una dintre cele mai frumoase perioade ale vieții tale, așa că învață să profiți de ea așa cum trebuie. Ai grijă de inima ta, bucură-ți sufletul și distrează-te așa cum nu ai mai făcut-o până acum. Trăiește cu adevărat, experimentează, explorează.

Horoscop Rac

Trebuie să renunți la dorința de a vindeca alte persoane. Nu poți vindecă oamenii care nu vor să se vindece; ce poți face, în schimb, este să le fii alături, să îi sprijini necondiționat și, cel mai important, să le oferi spațiul de care au nevoie pentru a fi ei înșiși.

Horoscop Leu

Trebuie să renunți la sentimentele de vinovăție. Nu te mai învinovăți pentru toate greșelile pe care le-ai făcut până acum; acestea sunt cu adevărat speciale deoarece te-au ajutat să înveți și să evoluezi. Acceptă-le pentru tot ce au adus în viața ta și mergi mai departe.

Citește și:

Horoscop Fecioară

Trebuie să renunți să te mai lași condusă de alți oameni. Este momentul să pui piciorul în prag și să trăiești cu adevărat; să îți dai seama cine ești, să te regăsești, să îți asculți sufletul și să iei deciziile pe care tu le consideri potrivite pentru a trăi viața pe care ți-o dorești.

Horoscop Balanță

Trebuie să renunți la teama de necunoscut. Nu îți mai fie frică de necunoscut pentru că de cele mai multe ori este incredibil de frumos; te scoate din zona de confort, îți oferă cele mai bune lecții de viață, îți umple sufletul cu cele mai frumoase amintiri și te ajută să trăiești cu adevărat.

Horoscop Scorpion

Trebuie să renunți să mai ții cu dinții de ceva ce nu este menit să fie al tău. De ce îți faci rău singură? De ce nu te eliberezi de toată durerea pe care o simți? De ce continui să rămâi într-un loc care îți aduce doar suferință? Încearcă să te detașezi și să mergi mai departe cu viața ta. Puțin câte puțin.

Citește și:

Horoscop Săgetător

Trebuie să renunți să mai permiți altora să îți controleze viața. În această săptămână învață să iei deciziile de una singură; să îți asculți sufletul și să înțelegi de ce are nevoie pentru a fi fericit. Să înveți să te bazezi pe intuiție și doar atât. Nu trăi după cum îți dictează alți oameni.

Horoscop Capricorn

Trebuie să renunți să mai faci atâtea sacrificii. Viața nu este doar despre sacrificii; învață să te eliberezi de tot și să înveți să trăiești după cum îți dictează Universul. Bucură-te de momente, apreciază lucrurile mărunte, înconjoară-te de oameni frumoși și iubește fiecare clipă.

Horoscop Vărsător

Trebuie să renunți să mai ai atât de multă încredere în oamenii din jurul tău. Este posibil ca în această perioadă să fii dezamăgită de o persoană la care ții tare mult. Încearcă să găsești în ține puterea de a depăși aceste momente și să înveți că de acum înainte să încerci să nu mai ai atât de multă încredere în oamenii din jurul tău - nu toți sunt o carte deschisă cum ești tu.

Citește și:

Horoscop Pești

Trebuie să renunți la grija zilei de mâine. Viața ta se întâmplă fix în acest moment. Trecutul a fost, iar viitorul nu știi ce îți poate aduce. Renunță la grija zilei de mâine și trăiește pentru acum. Bucură-te de clipa prezentă.

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
19 Noiembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.