Setari Cookie-uri

Semne că o rană interioară ignorată nu te lasă să evoluezi

Rănile interioare pot avea un impact profund asupra evoluției personale și pot influența modul în care ne raportăm la noi înșine și la ceilalți. Unoeri putem fi conștienți de această rană a sufletului, dar de cele mai multe ori nu suntem. Iată cele mai puternice semne că o rana interioară din trecut nu te lasă să evoluezi în viață.

Pentru că rănile interioare netratate, ignorate, te introduc într-un pattern de acțiuni și alegeri, poți să îți dai seama din această ciclicitate ce te îngrădește că te poți afla într-o astfel de situație. este acea senzație că te învârți în cerc.

Fiecare dintre noi are rănile sale, iar cele mai dificil de identificat sunt acelea care provin din copilăria noastră timpurie, ca teamă de abandon de exemplu, pe care o manifestăm ca adult prin dependențe și un fel de „vampirism” energetic și emoțional. Și este doar un exemplu. Iată principalele semne care trebuie să îți ridice un semn de întrebare privind sănătatea și echilibrul sufletului tău, demascând răni interioare netratate, ignorate, nevindecate:

Citește și:

1. Repetarea tiparelor relaționale toxice. Când o rană a sufletului este ignorată, căutăm mereu același tipar emoțional care ar trebui să ne umple golurile interioare, credem noi, dar care, de fapt, nu creionează relația în care mergem pas la pas, ca o echipă, cu partenerul.

Citeste continuarea pe Garbo.ro

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
16 Noiembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.