Setari Cookie-uri

Horoscop pentru suflet: Mantra zodiei tale pentru săptămâna 27 noiembrie - 3 decembrie

Horoscop săptămânal. Spune-mi ce zodie ești pentru a afla care este mantra de care sufletul tău are nevoie în această săptămână de tranziție de la toamnă la iarnă.

Horoscopul special al sufletului pentru săptămâna 27 noiembrie - 3 decembrie: Află mai jos care este mantra de care ai nevoie pentru această perioadă minunată a anului.

Horoscop Berbec

Mantra ta pentru această săptămână este: Merit toate lucrurile bune pe care viața le poate oferi. Am încredere în planul pe care Universul îl are pregătit pentru mine.

Horoscop Taur

Mantra ta pentru această săptămână este: Cu fiecare zi ce trece sunt din ce în ce mai puternică. Destinul meu este unul incredibil și Universul este de partea mea necondiționat.

Horoscop Gemeni

Mantra ta pentru această săptămână este: Sunt pregătită să renunț la tot ce a fost pentru a face loc tuturor lucrurilor frumoase care trebuie să intre în viața mea. Viitorul sună incredibil de bine.

Citește și:

Horoscop Rac

Mantra ta pentru această săptămână este: Inima mea este un magnet pentru miracole. Mă bucur de tot ce mi se întâmplă în această perioadă și îmbrățișez schimbarea cu brațele deschise.

Horoscop Leu

Mantra ta pentru această săptămână este: Nu îmi este teamă de necunoscut deoarece acolo devin cea mai bună versiune a mea. Posibilitățile apărute pentru mine în afara zonei de confort sunt nesfârșite.

Horoscop Fecioară

Mantra ta pentru această săptămână este: Atrag toată energia pozitivă pe care Universul o trimite către mine. Sunt fericită cu ceea ce trăiesc în această perioadă și mă bucur de fiecare zi pentru că este un dar de la Dumnezeu.

Horoscop Balanță

Mantra ta pentru această săptămână este: Inima mea radiază iubire. Sufletul meu radiază liniște. Mintea mea radiază pace. Întregul meu corp radiază armonie.

Citește și:

Horoscop Scorpion

Mantra ta pentru această săptămână este: Am încredere în capacitatea mea de a crea schimbări pozitive. Fac un pas mare în față și mă aventurez în necunoscut, bucurându-mă de viață cu tot sufletul meu.

Horoscop Săgetător

Mantra ta pentru această săptămână este: Sunt demnă de dragoste în această lume incredibilă. Îmi ofer iubirea pe care până acum o căutam la oamenii din jurul meu.

Horoscop Capricorn

Mantra ta pentru această săptămână este: În mâinile mele sunt frâiele propriei vieți. Eu sunt în control nu doar asupra deciziilor pe care le iau, ci și asupra gândurilor și emoțiilor mele.

Horoscop Vărsător

Mantra ta pentru această săptămână este: Zi de zi, clipă de clipă aleg bucuria în viața mea. Sufletul meu este recunoscător pentru tot ceea ce trăiește și așa atrag din ce în ce mai multe lucruri frumoase.

Citește și:

Horoscop Pești

Mantra ta pentru această săptămână este: Potențialul meu este nelimitat. Îndrăznesc să visez cât mai sus, să îmi fac planuri incredibile și să lupt pentru a îmi construi viața pe care mi-o doresc de atât de mult timp.

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
23 Noiembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.