Setari Cookie-uri

LOREDANA a lansat single-ul 'Roata'

Loredana a lansat single-ul “Roata”, o melodie fascinantă cu tematică de celebrare, care promite să-i transporte pe ascultători într-un tărâm mistic. 

comunicat de presa: “Roata este un cântec despre ciclul vieții, despre viață și moarte, despre lumina vie care purifică și readuce viata în ciuda tuturor obstacolelor. E despre speranță, credință și dăruire! E o alegorie a vieții care întotdeauna va învinge!”, a declarat Loredana.

Cântecul este compus de Loredana și Cristi Pascu, pe versurile unui tânăr poet craiovean Costi Romulus Preda, iar videoclipul este regizat de Gabriel Ciolpan.

Roata este primul single produs și lansat de noua casa de producție a Loredanei - Loriwood.

O artistă cu o carieră remarcabilă, LOREDANA se reinventează în fiecare an și pentru fiecare generație. Timp de peste trei decenii, Loredana a cântat despre iubire în nenumărate genuri și stiluri, fie că a interpretat muzică pop, rock, populară, jazz, jamparale, blues sau musical. A căutat în muzica sa toate definițiile, nuanțele și semnificațiile cuvintelor care exprimă cele mai misterioase și puternice stări sufletești: iubire, dragoste, dor, nostalgie.

De la pop, la folclor, rock, jazz, alternativ, electro dance, într-un carusel sublim, un periplu sonor complet, fiecare spectacol Loredana este un fusion extravagant, armonic şi elegant, susținut cu virtuozitate de artiștii talentați din banda Agurida.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Decembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.