Setari Cookie-uri

Horoscop pentru suflet: Mantra zodiei tale pentru săptămâna 18-24 decembrie

Horoscop săptămânal. Spune-mi ce zodie ești pentru a afla care este mantra de care sufletul tău are nevoie în această săptămână minunată de decembrie.

Horoscopul special al sufletului pentru săptămâna 18-24 decembrie: Află mai jos care este mantra de care ai nevoie pentru această de iarnă.

Horoscop Berbec

Mantra ta pentru această săptămână este: Învăț să fiu fericită. Mă eliberez de energia negativă și toxică și găsesc bucuria, iubirea și frumosul în jurul meu. Sunt înconjurată de frumos și tot ce este mai bun mi se întâmplă.

Horoscop Taur

Mantra ta pentru această săptămână este: Viața mă susține. Viața m-a creat pentru a fi împlinită. Am încredere în viață, iar viața mi-e aproape la fiecare cotitură. Sunt în siguranță.

Horoscop Gemeni

Mantra ta pentru această săptămână este: Învăț să am răbdare pentru că știu că Universul are un plan minunat pentru mine. Singurul lucru pe care trebuie să îl învăț în aceste momente este să nu mai grăbesc lucrurile.

Citește și:

Horoscop Rac

Mantra ta pentru această săptămână este: În inima mea există doar sentimente de pace, liniște și iubire. Sunt bine și sunt fericită.

Horoscop Leu

Mantra ta pentru această săptămână este: Sunt demnă de toate lucrurile bune care se întâmplă în viața mea. Merit dragostea pe care o ofer sufletului meu.

Horoscop Fecioară

Mantra ta pentru această săptămână este: Învăț să las trecutul în urmă. Singurul care contează este momentul prezent - îl trăiesc cum știu eu mai bine și încerc să mă bucur de fiecare clipă în care sufletul meu zâmbește.

Horoscop Balanță

Mantra ta pentru această săptămână este: Am încredere că totul va fi bine. Sunt aici și asta este tot ce contează. Am răbdare și îi permit destinului să îmi arate drumul pe care trebuie să merg.

Citește și:

Horoscop Scorpion

Mantra ta pentru această săptămână este: Nu mai grăbesc timpul. Nu mă mai concentrez pe destinație și promit să învăț să mă bucur de călătorie. Viața mea este specială.

Horoscop Săgetător

Mantra ta pentru această săptămână este: Acest capitol este cel mai frumos capitol al vieții mele. De ce? Pentru că în acest moment se întâmplă viața mea, aici și acum trăiesc cu adevărat. Și este de datoria mea să mă bucur cu fiecare clipă de prezent.

Horoscop Capricorn

Mantra ta pentru această săptămână este: Sunt selectivă în relațiile pe care le am. Mă îndepărtez de oamenii toxici astfel încât să fac loc tuturor sufletelor frumoase să găsească drumul către ușa sufletului meu.

Horoscop Vărsător

Mantra ta pentru această săptămână este: Destinul meu este unul special. Știu că Universul are planuri cu adevărat frumoase pentru mine.

Citește și:

Horoscop Pești

Mantra ta pentru această săptămână este: Renunț la toate gândurile și sentimentele negative despre mine. Aleg să mă iubesc pentru că doar eu știu să îmi ofer adevărata iubire.

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
14 Decembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.