Setari Cookie-uri

Horoscop pentru suflet: Mantra zodiei tale pentru săptămâna 25-31 decembrie

Horoscop săptămânal. Spune-mi ce zodie ești pentru a află care este mantra de care sufletul tău are nevoie în ultima săptămână a anului 2023.

Horoscopul special al sufletului pentru săptămâna 25-31 decembrie: Află mai jos care este mantra de care ai nevoie pentru ultima săptămână a anului 2023. Ne așteaptă un nou început.

Horoscop Berbec

Mantra ta pentru această săptămână este: Nu contează ce s-a întâmplat în trecut și nici ce urmează să se întâmple. Ceea ce contează cu adevărat este ceea ce fac în clipa de acum - pentru că acum pot fi cu adevărat fericită.

Horoscop Taur

Mantra ta pentru această săptămână este: Nu mă mai grăbesc nicăieri. Este suficient să fac tot ce îmi stă în putință. Mă bucur de momentul prezent și învăț să fiu recunoscătoare pentru ceea ce trăiesc.

Horoscop Gemeni

Mantra ta pentru această săptămână este: Am curajul de a face schimbarea la care visez. Toate visurile mele se vor împlini atunci când voi face un pas micuț în față. Astăzi este acea zi.

Citește și:

Horoscop Rac

Mantra ta pentru această săptămână este: Profit de această schimbare și aleg să mă gândesc la un nou început. Este un nou capitol, este o nouă șansă pentru mine de a face ce îmi place. De a îmi trăi viața așa cum îmi doresc. De a alege fericirea.

Horoscop Leu

Mantra ta pentru această săptămână este: Învăț să nu mai judec alți oameni pentru că nu le știu povestea. Nu le cunosc durerea sau întristarea. Dacă nu pot spune un cuvânt bun, aleg să nu mai spun nimic.

Horoscop Fecioară

Mantra ta pentru această săptămână este: Renunț cu bucurie la tot ce mă ține prinsă de trecut. Mă descatusez de durere și învăț să merg mai departe. În final, sufletul meu este liber.

Horoscop Balanță

Mantra ta pentru această săptămână este: Am mare încredere în tot ce se întâmplă. Toate problemele au o soluție, fiecare experiență reprezintă o oportunitate pentru mine să învăț și să cresc.

Citește și:

Horoscop Scorpion

Mantra ta pentru această săptămână este: Cel mai frumos cadou de la viață este posibilitatea de a o lua de la capăt. Sunt fericită și promit să mă bucur de aceste momente mai mult ca oricând.

Horoscop Săgetător

Mantra ta pentru această săptămână este: Indiferent de situație, merg mai departe. Dau ce este mai bun din mine în fiecare zi, în fiecare oră, în fiecare minut, în fiecare secundă.

Horoscop Capricorn

Mantra ta pentru această săptămână este: Nu-mi este frică să dau greș. Eșecul este doar o oportunitate de a învăța lecții importante, de a o lua de la capăt, de data aceasta cu o nouă mentalitate.

Horoscop Vărsător

Mantra ta pentru această săptămână este: Aleg să simt că trăiesc liber, să fiu inspirată de tot ce se întâmplă în jurul meu și să lupt pentru ceea ce îmi doresc. Aleg să fac un pas mic, dar important, către împlinirea visurilor mele.

Citește și:

Horoscop Pești

Mantra ta pentru această săptămână este: Viața este așa cum este. O accept, învăț din ea și îmi permit să cresc zi de zi, clipă de clipă. Mă concentrez pe momentul de acum și aleg fericirea pentru mine.

Vizionare placuta


Kudika
21 Decembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.