Setari Cookie-uri

Luna Rece din decembrie schimbă vieți. Avem la dispoziție 72 de ore pentru a accesa puterea divină

Ziua de 27 decembrie este una cu adevărat importantă deoarece aduce ultima Lună Plină a anului 2023. Aceasta va ajunge la 4 grade în semnul Racului și mai este cunoscută și sub numele de Luna Rece.

În timpul acestei Luni Pline în Rac Universul ne încurajează să accesăm puterea divină și să ne confruntăm cu trecutul nostru pentru a ne învăța lecțiile și a păși către un nou început. Avem șansa de a ne vindeca cu adevărat de rănile dureroase și de a readuce magia în viețile noastre.

Citeste si: ULTIMA LUNA PLINĂ A ANULUI 2023 ÎNCHEIE CICLUL DURERII ȘI TAIE RĂUL DE LA RĂDĂCINĂ. SUNTEM PREGĂTIȚI PENTRU UN NOU ÎNCEPUT

Află care este sfatul pe care Universul îl are pentru ține în funcție de zodia în care te-ai născut:

Horoscop Berbec

Îmbrățișează schimbarea cu mult curaj și entuziasm. Universul te încurajează să ieși din zona de confort și să explorezi noi posibilități de creștere. Este șansa ta, profită de ea și schimbă-ți viața.

Citește și:

Horoscop Taur

Concentrează-te pe viața personală; profită de această perioadă pentru a avea grijă de tine și de relațiile importante avute cu oamenii din jurul tău. Universul te sfătuiește să găsești echilibrul de care ai nevoie între viața personală și cea profesională.

Horoscop Gemeni

Comunicarea este cheia pentru tine. Universul îți sugerează să îți exprimi gândurile și sentimentele în mod deschis pentru a întări conexiunile cu oamenii din jurul tău. Dă-ți măștile jos și permite-ți să fii vulnerabilă.

Horoscop Rac

Ai încredere în intuiția ta. În această perioadă Universul te sfătuiește să îți asculți vocea interioară și să îți urmezi inima în toate problemele pe care le ai - fie că este vorba despre viața personală, fie că este vorba despre relațiile profesionale.

Citește și:

Horoscop Leu

Este timpul pentru puțină curățenie în viața ta. Încetinește de la fuga din ultima perioadă, fă un pas în spate și analizează drumul pe care mergi. Este ceva la care vrei să renunți? Îți cunoști visurile? Trebuie să faci schimbări pentru a fi fericită?

Horoscop Fecioară

Este timpul să te concentrezi pe chestiunile practice ale vieții tale, să îți stabilești obiective clare și să lucrezi metodic și curat pentru a ajunge acolo unde îți dorești. Nu te mai grăbi pentru că pierzi fericirea adevărată.

Horoscop Balanță

Urmărește-ți pasiunile fără să îți fie teamă de necunoscut. Cosmosul te îndeamnă să îți folosești creativitatea și să îmbrățișezi oportunitățile care se aliniază cu adevăratele tale dorințe.

Citește și:

Horoscop Scorpion

Caută echilibrul în toate aspectele vieții. Universul te încurajează să găsești armonie nu doar în relații, ci și în carieră și bunăstarea personală. De asemenea, învață arta recunoștinței și apreciază ceea ce ai.

Horoscop Săgetător

Extinde-ți orizonturile. Cosmosul te sfătuiește să ieși din zona de confort, să explorezi noi oportunități, să îți întinzi larg aripile și să zbori mai sus ca oricând. Alege fericirea și schimbarea pentru tine.

Horoscop Capricorn

Îmbrățișează transformarea în toate formele ei. Este timpul să renunți la ceea ce nu îți mai servește și să te bucuri de schimbările pozitive pe care Universul ți le scoate în cale deoarece ele sunt instrumente importante ce te ajută să crești.

Citește și:

Horoscop Vărsător

Stabilește-ți obiective ambițioase. În această perioadă țintește cât mai sus și lucrează cu sârguință și răbdare pentru visurile tale. Determinarea și disciplina își vor spune cuvântul și în scurt timp vei vedea primele rezultate ale efortului tău.

Horoscop Pești

Ai încredere în această călătorie. Ai încredere în acest nou capitol al vieții tale. Fă un pas în spate și permite-i Universului să preia controlul și să îți arate care este drumul pe care trebuie să mergi mai departe. Nu te teme, totul se va aranja în favoarea ta.

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
25 Decembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.