Setari Cookie-uri

Iubirea pe care o cauți se află deja în interiorul tău

Astăzi, îmi îndrept atenția către interior atunci când simt nevoia de iubire. Știu că secretul iubirii adevărate este să încep cu mine însămi, să cultiv o relație profundă și autentică cu propria mea ființă. Iubirea pe care o căutam în alții a fost întotdeauna acolo, strălucind înăuntrul meu, așteptând să fie descoperită și să lumineze întreaga mea viață.

Călătoria mea de regăsire a iubirii a început atunci când am înțeles că frumusețea acestui sentiment nu poate fi găsită în afara mea, ci în profunzimile inimii mele. M-am trezit căutând iubire în ochii altora, în cuvintele lor, uitând că cel mai important loc în care să caut este în propriul meu suflet.

În momentele de singurătate, am început să mă opresc din căutarea disperată a validării externe și să mă întreb: "Ce ar însemna să mă iubesc cu adevărat?" Am început să descopăr că aceasta înseamnă a mă accepta în totalitate, cu bune și cu rele, și a-mi oferi acea dragoste necondiționată pe care deseori o rezervăm altora.

Am învățat că iubirea pe care o cauți este deja în tine atunci când începi să te bucuri de propria companie și să te tratezi cu blândețe. În loc să mă critic pentru fiecare imperfecțiune, am început să-mi exprim recunoștința pentru corpul și mintea mea, care mă poartă prin această călătorie a vieții.

Citește și:

Citeste continuarea pe Garbo.ro

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
10 Ianuarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.