Clubul culinar Panasonic

Clubul culinar Panasonic

Panasonic este incantat sa anunte lansarea unui proiect care aduce impreuna pasiunea pentru gatit si produsele electrocasnice de exceptie marca Panasonic.

comunicat de presa

panasonicCateva zeci de bloggeri culinari din Romania, Polonia, Cehia si Ungaria au fost invitate sa participe la un concurs de gatit si fotografie culinara organizat in cadrul noului proiect Clubul culinar Panasonic. Participantii la competitie au sarcina de a realiza trei preparate culinare (aperitiv, fel principal si desert) carora sa le faca apoi fotografii realizate cu camere foto Lumix puse la dispozitie fiecarui blogger participant de catre Panasonic.

Competitia se incheie pe 10 martie iar pe 12 martie Panasonic va desemna 20 de castigatori pe care ii va invita la un workshop culinar sustinut de finalista Master Chef din Polonia, Samar Khanafer-Gniadek. Workshopul are loc la Varsosvia si se va desfasura pe durata a doua zile.

Participantii la acest concurs devin automat membri ai Clubului culinar Panasonic, oferindu-li-se astfel ocazia de a testa produse electrocasnice de exceptie care le vor fi de real folos in preparea unor feluri de mancare si mai delicioase.

Dintre produsele oferite spre testare mentionam:

Masina automata pentru prepararea painii SD-ZB512 si storcatorul de fructe cu presare lenta MJ-L500, care sunt foarte apreciate de catre cei au ales un mod de viata sanatos.

Acestora li se adauga mixerul de mare putere MX-ZX1800, ideal pentru cei care se axeaza pe realizarea de preparate fresh, precum si MK-F800S, un robot de bucatarie multifunctional - ajutor de nadejde in prepararea mancarurilor complexe si rafinate.

Panasonic ureaza mult succes tuturor participantilor la concurs!

Vizionare placuta


Kudika
13 Martie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri