comunicat de presa

Brazii de Craciun, replantati de echipa Floria.ro in localitatea Cetateni, Arges

Brazii au fost plantati la finalul lunii aprilie in parcul Herastrau, zona Rond Scopbit, dupa ce au fost ridicati de la clienti imediat dupa sarbatorile de iarna si pastrati intre timp in depozitul Floria.

Actiunea de replantare s-a realizat de catre specialistii Floria,ro, floricultorii ALPAB si clientii care au dorit sa participe la actiunea prin care brazii de Craciun primesc sansa la o noua viata, in natura.

“Dupa ce anul trecut am plantat brazii la munte, anul acesta am ales parcul Herastrau, pentru ca vrem sa contribuim, cat mai mult, la un mediu natural in zona oraselor mari. Din fericire, am reusit sa obtinem o zona vasta in Herastrau, zona in care si clientii pot veni sa-si vada bradul de Craciun” declara Marina Popescu, Director General Floria.ro

Floria.ro comercializeaza exclusiv brazi crecuti in ghiveci, din soiul Nordmaniana si cu origine controlata, care au sanse de aproape 100% sa supravietuiasca atunci cand sunt replantati in natura, in conditii prielnice. Brazii de Craciun sunt ridicati la inceputul lunii ianuarie de la clientii care solicita serviciul de replantare si pastrati in depozitul Floria.ro in conditii optime de temperatura si umiditate, pana in perioada ideala pentru plantare, sfarsitul lunii aprilie.

Semnificatia numelor de Florii: Ce nume sunt sarbatorite in Duminica Floriilor
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: