Setari Cookie-uri

Horoscop Taur 2012

Se anunta un an cu o activitate bogata atat in plan social, cat si in plan afectiv. In special in prima parte a anului, nu vor avea timp sa se plictiseasca.

Nativii zodiei Taur au planuri marete pentru viitor. In 2012 trebuie sa fie mai intelepti si rabdatori cu cei din jur. Se anunta un an cu o activitate bogata atat in plan social, cat si in plan afectiv. In special in prima parte a anului, nu vor avea timp sa se plictiseasca.

Dragostea, sector important care i-a preocupat intens in ultima perioada, promite o activitate intensa. Relatiile stabile s-ar putea consolida. Nu sunt excluse nici discutiile tensionate. Marte si Saturn sunt prezenti in casa iubirii pana spre sfarsitul lui febuarie si ar putea alimenta certurile. Taurii trebuie sa invete sa accepte si criticile. Astrele recomanda mai multa rabdare pentru cei singuri. Ar putea forma relatii noi, insa graba poate strica mult.

Cariera va beneficia de satisfactii insemnate in primele luni ale lui 2011. Natiivii se concentreaza mai mult asupra esentialului: sunt perseverenti si atenti la observatiile pe care le primesc.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Noiembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.