Setari Cookie-uri

Horoscop Gemeni 2012

Sectorul sentimental este instabil pentru cei singuri. Gemenii ar trebui sa priveasca inapoi si sa tina cont de anumite experiente, altfel ar putea fi singurii responsabili pentru alte esecuri.

In 2012 Gemenii se vor confrunta cu greutati, dar si cu realizari. Trebuie sa ia decizii importante, de aceea trebuie sa-si imbunatateasca abilitatile in exprimare. Stiu sa se faca intelesi, insa tind sa isi supraevalueze opiniile.

Sectorul sentimental este instabil pentru cei singuri. Gemenii ar trebui sa priveasca inapoi si sa tina cont de anumite experiente, altfel ar putea fi singurii responsabili pentru alte esecuri. Relatiile stabile isi vor mentine continuitatea. A doua parte a anului ar putea sa aduca agitatie si neliniste. Nativii trebuie sa se concentreze mai mult asupra prezentului. Viitorul se planifica in doi atunci cand exista compatibilitate.

In plan profesional au asteptari marete. Isi doresc sa avanseze asadar isi propun sa se comporte diferit. Sunt nerabdatori, de aceea nu exclud nici schimbarea locului actual de munca. Un prieten apropiat ar putea sa le faca o propunere tentanta.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Noiembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.