Setari Cookie-uri

Horoscop Sagetator 2012

Pe plan sentimental, se anunta un an exploziv. Cupidon va avea toate sagetile indreptate catre tine: flirturi cu persoane necunoscute, relatii noi si mici aventuri.

Pentru nativul din Sagetator, anul 2012 va fi unul presarat de urcusuri si coborasuri. In prima parte a anului ar fi bine sa lasi pe plan secund munca si sa te axezi si pe relatiile cu cei din jurul tau. Nu iti neglija prietenii deoarece ei sunt singurul sprijin pe care il ai in perioadele dificile din viata.

Pe plan sentimental, se anunta un an exploziv. Cupidon va avea toate sagetile indreptate catre tine: flirturi cu persoane necunoscute, relatii noi si mici aventuri. Daca esti singura este posibil sa ai o mare sansa in a iti gasi sufletul pereche. Trebuie doar sa iesi din casa si sa fii optimista, catre sfarsitul lunii iulie romantismul va fi la el acasa.

In ceea ce priveste planul profesional, 2012 va fi un an dedicat carierei. Vei lucra tot mai mult si vei primi foarte multe responsabilitati. Nu te axa doar pe viata profesionala, ia-ti cateva zile de concediu, mergi in vacanta si relaxeaza-te.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Noiembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.