Setari Cookie-uri

Horoscop Capricorn 2012

Pe plan sentimental, trucurile tale de agatat vor fi de domeniul trecutului. Vei deveni o persoana mult mai sigura pe ea, mult mai matura si mai independenta.

Anul 2012 se anunta a fi un an foarte bun pentru Capricorn, presarat de vesti bune si surprize. Vor exista mici tensiuni in primele luni ale anului, de care vei trece fara nicio problema. Incearca doar sa eviti confruntarile si sa analizezi problemele foarte bine inainte de a lua o decizie.

Pe plan sentimental, trucurile tale de agatat vor fi de domeniul trecutului. Vei deveni o persoana mult mai sigura pe ea, mult mai matura si mai independenta. Vor exista destul de multe schimbari in relatii, schimbari care iti vor aduce fericirea pe care o cauti. Catre sfarsitul anului 2012 este posibil sa existe mici conflicte in cuplu, insa nimic care sa te ingrijoreze.

In ceea ce priveste planul profesional, ar trebui sa inveti sa iti manageriezi banii. Chiar daca acestia vor fi din belsug, incearca sa fii chibzuita, deoarece catre sfarsitul anului veniturile vor scadea considerabil. Exista o oportunitate de promovare sau de a incepe o noua afacere alaturi de un partener.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Noiembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.