Setari Cookie-uri

Ani de liceu

De astazi tin cura. Asa nu se mai poate. Daca o tin in ritmul asta, am sa-mi croiesc haine pe comanda. Si e pacat. Unu la mana, pentru ca sunt urata cand sunt grasa: mi se rotunjeste fata si mi se umfla obrajii de parca as fi un harciog cu nuci in gura. De restul corpului nici nu mai vorbesc. Doi la mana, pentru ca eu, spre deosebire de majoritatea pitzipoancelor care circula prin zonele bune ale Bucurestiului, stiu sa ma imbrac. Si atunci cand stii sa te imbraci, e un sacrilegiu sa iti indopi corpul pana cand niciuna din toate hainele frumoase din lume nu-ti mai vine bine.

Acum incercati sa va puneti in locul meu. El – cel mai popular baiat din toata clasa. Eu – tocilara ochelarista. E lesne de inteles de ce am uitat de fostul iubit, de fiola cu laxativ, de lumea intrega. A fost, trebuie sa recunosc, cea mai interesanta seara din viata mea. M-am simtit buricul pamantului infrumusetat cu cel mai splendid piercing din Univers.

…si apoi, am revenit cu picioarele pe pamantul tabacit al realitatii dure. La sfarsitul serii am aflat ca motivul pentru care devenisem brusc atractia serii: era un pariu. Alex trebuia sa cucereasca fara cuvinte cea mai urata fata din incapere. Nu e nevoie sa mai spun ca mi-am luat scutire medicala pentru o saptamana si ca am tras chiulul de la scoala ca sa pot plange linistita in camera mea.

Acum, intrebarea zile: Are cineva o cura cu ajutorul careia sa slabesc vreo 30 de kilograme intr-o saptamana?

Citește și:

Featured foto by LeonoraKohanec via Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
12 Noiembrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.